Sfaturi

Genti la modă 2023: Cauți o geantă de zi cu zi? Vezi inspirațiile de la MOHITO!

banner principal genți de mână la modă 2023

Geantă spațioasă de cumpărături, o poșetă elegantă pentru umăr sau de purtat în mână, sau poate un rucsac? Ai aceste modele în garderoba ta? Fiecare dintre ele are caracteristici puțin diferite, dar toate ar trebui să fie practice și la modă! Selectată corespunzător, va sublinia chiar și cele mai simple combinații. Trendurile în poșete se schimbă dinamic în fiecare an, așa că merită să fim la curent cu acest subiect. Am pregătit o selecție a celor mai la modă poșete pentru anul 2023. Garantăm că dintre poșetele pe care le-am ales pentru tine, vei găsi exact ceea ce cauți. Îți sugerăm să alegi poșetele potrivite pentru zi cu zi!

Ce genti se poarta in 2023? Cele mai la modă poșete pentru zi cu zi? Modelele de bază

Genti de damă — le apreciem pentru diversitate, bogăția de culori și materiale, și posibilitatea de a le potrivi la diferite ocazii. Nu trebuie să mai prezentăm geanta tip shopper, populară de câteva sezoane. Însă hitul acestui sezon este și un alt model, care nu numai că va încăpea accesoriile esențiale, dar va fi și confortabil de purtat în fiecare zi. Este geanta hobo — un model cu o curea lungă care se poartă pe umăr — femeile au îndrăgit-o pentru designul său interesant.

Nu ies din modă nici gentile tip valiză, rucsacurile sau gențile de tip pungă. Ne așteaptă zile calde și însorite, așa că să nu uităm de mega trendul acum — geanta tip coș. Ne-a plăcut foarte mult și geanta tip tote — seamănă cu shopperka, dar de obicei este puțin mai îngustă și mai înaltă decât aceasta. Iar despre gențile de umăr? Gențile clasice plic, gențile tip baghetă, gențile tip poștaș sau modelele boho îmbogățite cu franjuri — cunoști toate aceste tipuri de genți de damă?

inscripție - genți și rucsacuri

Genți tip coș și modele de vară

Geanta tip coș — o ai deja în garderobă? Dacă nu, e timpul să schimbi asta! În prezent sunt la modă atât cele mari, în mărime XXL — ideale pentru cumpărături, cât și gențile mici tip coș — potrivite pentru zi de zi și elegante pentru ocazii speciale. Unul dintre cele mai la modă modele din ultimele sezoane este geanta rotundă tip coș de dimensiuni mici, cu o curea, datorită căreia poți să o arunci comod peste umăr.

Geanta tip coș este un accesoriu care atrage privirea și se potrivește perfect cu ținutele cu rochii florale în stil romantic, modele de dantelă și broderii. Din acest motiv, va fi geanta ideală pentru tine pentru vară, dar nu numai. Modelele mai mari le poți folosi liniștit ca un coș de plajă. Vei putea pune acolo toate lucrurile esențiale, cum ar fi prosopul, crema cu filtru, apa și gustările, și în același timp, geanta la modă îți va adăuga șic.

Genți tip shopper

Shopperka — indispensabilă în fiecare zi, un must have total în garderoba unei femei. Dacă ești în căutarea unui model încăpător, în care să îți încapă cumpărăturile, cosmeticele și alte obiecte necesare — alege o shopperka de încredere. Garantează confortul purtării, ceea ce este important pentru fiecare dintre noi în fiecare zi. Cunoști situația în care cauți telefonul în geantă și nu îl poți găsi? Dacă da, pentru a-ți facilita, poți alege una cu un organizator practic. Mulțumită lui, vei menține ordinea în spațiul genții tale.

Materialele din care sunt de obicei confecționate astfel de genți sunt catifeaua, pielea ecologică, dar și juta și pânza. Mizează cu încredere pe culoare! Shopperkile nu sunt doar negre și în culori sobre. Experimentează cu nuanțe vii de roz, verde salvie și albastru pastel. O geantă colorată este piesa de rezistență perfectă care completează ținuta ta. Va adăuga caracter fiecărui look și te va face să arăți original.

În magazinul MOHITO vei găsi cu siguranță genți tip shopper potrivite nevoilor tale. Uită-te la oferta noastră!

inscripție - geantă de cumpărături

Genți de umăr cu curea groasă și nu numai

Dacă avem maxi, trebuie să fie și mini. Gențile mici sunt la modă de ani de zile și se potrivesc pentru orice ocazie. Atât cele elegante, cât și cele mai urbane. De exemplu, o geantă tip poștaș, sau una foarte colorată, în culori stridente și care să atragă privirile — o geantă tip baghetă.

Dorim să vă reamintim și despre geanta cu franjuri, care în perioada vacanțelor domină nu numai la festivaluri, dar și în moda urbană. Poți să porți o astfel de geantă cu haine în stil boho. Nu uita să o asortezi cu niște cizme de cowboy!

Îți plac gențile elegante? Se potrivește perfect, și nouă de asemenea! Clutch-ul la modă de ani de zile nu dezamăgește niciodată! O întâlnire, o nuntă, o petrecere elegantă – dar nu numai. Se va potrivi perfect și în ținutele de zi cu zi. Nu poate lipsi din colecția ta.

Verifică gențile de umăr pentru diverse ocazii și care se potrivesc cu aproape orice ținută în oferta mărcii MOHITO!

Genți de damă în stil sportiv

Apreciezi în primul rând confortul? Gențile sportive îți permit acest lucru și le poți purta în fiecare zi. Gențile de tip nerka, des văzute pe străzi în prezent, pot fi purtate în diferite stiluri. Sportive, când te duci să alergi, la sală sau când vrei să completezi un look lejer. Nerka poate fi și mai elegantă – piele ecologică matlasată sau un motiv animal adaugă șic tăieturii sportive.

Geanta de tip nerka este fantastică pentru concerte, festivaluri, petreceri sau ieșiri casual în oraș. Curelele ei le poți ajusta la talia ta sau le poți purta peste umăr, într-un mod care îți permite libertate de mișcare și nu te va face să te temi că o vei pierde în mulțime.

În ceea ce privește gențile sportive, avantajul lor este că sunt chiar mai încăpătoare decât o geantă tip shopper, iar materialul din care sunt făcute este atât ușor, cât și rezistent. Alegând una într-o culoare puternică te vei face remarcată, iar dacă decizi ca această geantă sportivă să te însoțească în călătorii în locul unei valize, o vei găsi fără probleme printre celelalte bagaje.

inscripție - boom bag

Și ce să zicem despre rucsacuri? Pot arăta la fel de elegante ca o geantă. Pentru zilele lungi în afara casei și pentru excursiile urbane, ele vor fi o opțiune mai confortabilă și mai practică. Rucsacul va fi completarea perfectă pentru ținutele cu blugi și o cămașă clasică. Aruncă o privire la oferta MOHITO și vezi rucsacurile noastre de damă.

Geanta pentru uz zilnic în versiune mini

Gențile în versiune mini sunt soluția ideală pentru persoanele care preferă stilul minimalist și nu le place să poarte prea multe lucruri cu ele. Gențile mini sunt confortabile și practice, deoarece nu ocupă mult spațiu, dar permit totodată stocarea obiectelor de bază, cum ar fi telefonul, portofelul, cheile și rujul. Vor fi accesoriul perfect pentru rochii cocktail!

Gențile mini sunt perfecte pentru uz zilnic, deoarece sunt ușoare și nu împiedică mișcările. Le poți purta pe umăr sau peste umăr, astfel încât să ai mâinile libere. De asemenea, sunt un accesoriu minunat pentru aproape orice ținută – se potrivesc atât cu seturi casual, cât și cu cele mai elegante.

De câteva sezoane, cele mai la modă genți de dimensiuni mini sunt gențile în formă de semilună și baguete. Ambele modele de genți, în ciuda dimensiunii lor, sunt foarte spațioase. În plus, sunt foarte confortabile de purtat. Pielea mată sau lăcuită, ecologică, din care sunt de obicei făcute, adaugă o notă de eleganță ținutelor zilnice în sezonul primăvară-vară 2023.

Genți la modă 2023 – rezumat

Gentiile sunt ca niște mici opere de artă pe care le poți purta mereu cu tine. Shopper bag, borsetă, genți clasice de tip poștaș, plicuri, de mână sau de umăr — oare una dintre aceste genți ți-a furat inima? Dacă apreciezi manevrabilitatea și ușurința, alege o geantă de damă mică, care ocupă puțin spațiu și poate conține accesorii mai mici. Gențile mici sunt o opțiune excelentă pentru minimaliste! Dacă, în schimb, îți place să ai la tine multe lucruri, soluția ideală vor fi gențile de damă capiente, cum ar fi hobo sau shopper. Geanta este, desigur, un element foarte important al stilizării. Este punctul final al întregului look.

moda urbana MOHITO
vascoza MOHITO