Tendinte

Cele mai importante tendințe de moda pentru primavară vară 2024! Verifică!

Tendințe primăvară-vară 2024

În sezonul viitor de primăvară-vară 2024, în prim-plan vom găsi culoarea propusă de institutul Pantone – nuanța de piersică Peach Fuzz. Nu vor lipsi nici denimul, modelele florale, culorile metalice, precum și griurile. Vezi ce tendințe vor domina garderoba ta în lunile următoare. Lasă-te inspirat și alege tendințele care ți se potrivesc cel mai bine!

Culoarea anului 2024 — Peach Fuzz

Culoarea anului 2024 este Peach Fuzz, un nuanță de piersică cu o tonalitate caldă și plăcută, care emană liniște și sentimentul de siguranță. Aduce aminte de tandrețe, amabilitate și cordialitate, dar și de un sentiment de siguranță. Încurajează comunitatea cu ceilalți și împărtășirea momentelor importante. Peach Fuzz prezintă o abordare proaspătă către noua delicatețe și creează o atmosferă de pace.

La MOHITO vei găsi haine și accesorii moderne în această nuanță. Vezi acum și inspiră-te!

Tendințe primăvară-vară 2024: Denim

Denimul nu iese niciodată din modă, dar în ultimele sezoane a revenit cu o forță dublă. Nu va fi altfel nici în primăvara și vara anului 2024! Vom purta denim nu doar sub forma iconicilor jeansi – cu siguranță vor domni jeansii cu croi larg, mom jeans, boyfriend și jeansii skinny.

În garderoba ta nu trebuie să lipsească cămășile din denim, jachetele, dar de data aceasta ne vom îndrepta atenția și către paltoane din denim, trench-uri moderne, seturi din denim format din veste și pantaloni din blugi, precum și accesorii stilate. Rucsacuri, genți și încălțăminte – un vârtej de denim. Lookurile totale din denim sunt un must have în acest sezon!

Vezi cum să stilezi cei mai la modă jeansi ai sezonului: Stilizări cu mom jeans. Află cum să porți acest tip de pantaloni în fiecare sezon!

Culori la modă primăvara-vara 2024 – vara: Gri, albastru, roșu cireș

Deși culoarea anului 2024 este nuanța de piersică Peach Fuzz, în sezonul următor vor domina și alte culori – galben, albastru, roșu cireș, nuanțe metalice și gri. Anume griul va deveni noul negru! Nu ai în garderoba ta haine în această culoare? E timpul să schimbi asta! O idee excelentă ar fi un palton în această culoare, pe care îl poți purta atât într-un stil casual, cât și elegant. La MOHITO vei găsi de asemenea pulovere, pantaloni scurți de costum, tricouri, topuri, pantaloni, costume elegante, trench-uri iconice, cămăși ample și accesorii în nuanțe de gri.

Descoperă toate bluzele, cămășile la MOHITO!

Cele mai fierbinți tendințe: Metalic

Primăvara și vara anului 2024 se anunță a fi perioade în care culorile metalice vor domni pe străzi, atrăgând atenția cu strălucirea lor și estetica futuristă. Metalicul, ca trend dominant, anunță o abordare îndrăzneață în modă, combinând eleganța clasică cu tehnologiile moderne de materiale, ceea ce permite crearea unor creații unice, strălucitoare. Această tendință își propune să sublinieze individualitatea celor care o poartă, adăugându-le încredere în sine prin elemente de garderobă îndrăznețe și expresive.

Sezonul următor este despre ținute strălucitoare de la cap la picioare. Dacă însă preferi stilizări mai minimaliste, atunci alege un singur accesoriu în acest stil. Garantăm că vei arăta uluitor!

Descoperă tendința sezonului: ALERTĂ DE TREND: Metalic!

Flori în garderoba ta

Introducerea motivelor florale în garderobă este unul dintre cele mai atemporale și universale trenduri, care revine în fiecare an în diverse interpretări, vizibile în special în sezonul primăvară-vară. Florile în modă simbolizează renașterea, bucuria și apropierea de natură, aducând prospețime și culoare stilurilor noastre. În anul 2024, acest trend evoluează, adoptând forme și figuri noi, ceea ce permite o mai mare experimentare cu moda. Simte puterea florilor chiar acum!

Tendințe primăvară-vară 2024: rezumat

Rezumând sezonul primăvară-vară 2024 în moda feminină, va domni o clasică atemporală cu o notă modernă. Trendul principal va fi reprezentat de culori pastelate, care reflectă perfect spiritul lunilor calde, aducând cu ele un sentiment de prospețime și eleganță. Nu vor lipsi printurile florale, denimul și strălucirea. Descoperă trendurile pentru primăvară și vară 2024 chiar acum!

Citeste si

geaca reversibila
mom jeans MOHITO
geaca de tranzite MOHITO