autumn looks, Tendinte

Moda toamnă-iarnă 2023: feminitate, relaxare și confort. Verifică creații TOP pentru sezonul ce vine!

Moda toamnă-iarnă 2023: feminitate, relaxare și confort.

Probabil nu poți să crezi că zilele cele mai calde au trecut deja și este greu să te adaptezi la zilele mai puțin însorite și chiar ploioase. Dacă simți așa, este bine să-ți înveselești acele momente cu o ținută în care te vei simți extrem de confortabil și strălucitor. Alege haine la modă și accesorii care se potrivesc perfect cu atmosfera mohorâtă. Te întrebi ce haine vor fi la modă în toamna și iarna 2023? Descoperă cea mai recentă colecție de la MOHITO, unde vei găsi modele clasice și atemporale, dar nu lipsesc nici propunerile îndrăznețe. Descoperă cele mai importante tendințe pentru toamna-iarna 2023!

Top propuneri în moda feminină pentru toamna 2023

În sezonul toamnă-iarnă, ne bazăm pe clasic, dar nu lipsesc nici soluțiile inovatoare. Cu siguranță vei găsi combinația perfectă pentru tine! În acest sezon, predomină în special tăieturile clasice și formele simple. Nu lipsesc jeansii iconici, trenciurile bej, pulovere moi, hainele din piele și jachetele supradimensionate. În plus, această toamnă aduce în tendințe imprimeuri îndrăznețe – carouri, buline și flori.

Te întrebi pe ce culori să mizezi în această perioadă? Merită să introduci în garderobă culori neutre și temperate, precum bej, gri, negru și alb. Totuși, nu lipsesc nici notele excentrice. Culorile puternice, precum roșul, burgundia și violetul, domină. Pastelurile nu ies din modă – nuanta unturie de galben a devenit un hit pe podiumurile de modă din acest sezon. Experimentează combinând imprimeuri și culori și creează ținute unice!

Look corporatist, adică stilul zilnic de birou

În tendințele toamnei 2023, look-ul corporatist este puternic accentuat, tragând inspirație din stilizările clasice de birou. Se caracterizează printr-o abordare minimalistă și elegantă, dar într-o interpretare modernă. Cămașa albă, sacoul supradimensionat și cravata – acestea sunt elementele cheie care formează baza stilizării în stil corporatist. La acestea adaugă o fustă creion midi sau pantaloni eleganți și un palton lung. Astfel, vei crea ținuta perfectă pentru birou, dar nu numai! În acest sezon, îmbrăcămintea de birou este la modă și în viața de zi cu zi.

Aprecierezi mai mult confortul într-o formă minimalistă decât eleganța? Înlocuiește cămașa cu un tricou basic sau în loc de pantaloni de costum, alege jeans cu picioare largi. Smart casual este o alternativă excelentă la stilizările tipic de birou. Joacă-te cu moda de birou și găsește ținuta perfectă pentru tine!

Completează-ți look-ul inspirat de stilul de birou cu costume și cămăși la modă!

Flori în ediție de toamnă

În timp ce modelele florale de primăvară și vară sunt adesea asociate cu culori pastelate și motive delicate, toamna 2023 ne aduce flori în nuanțe mai profunde și saturate. Burgundia, verde sticlă, albastru intens și nuanțe de maro devin fundalul pentru flori în diverse forme și dimensiuni. Aceste motive apar pe rochii, fuste și bluze, adăugând o notă de romantism în contrast cu austeritatea atmosferei de toamnă. Florile în ediție de toamnă sunt o dovadă că natura este o sursă constantă de inspirație pentru lumea modei, indiferent de sezon.

Roșu: culoarea Nr. 1 în sezonul toamnă-iarnă 2023

Anul acesta, designerii au decis să readucă culoarea roșie la locul ei de cinste pe piedestalul modei, făcând-o vedeta principală a celor mai noi colecții. Roșul, simbol al curajului, energiei și încrederii în sine, a dominat podiumurile, prezentându-se în diverse nuanțe – de la burgundia profundă până la roșul sângeriu și aprins. Indiferent de nuanță, oriunde apărea culoarea roșie, atrăgea atenția și adăuga un caracter deosebit stilizărilor. Această culoare, anterior rezervată în principal pentru accente, acum a devenit baza multor look-uri – de la paltoane, la rochii și până la accesorii și încălțăminte. Toamna și iarna 2023 solicită combinații îndrăznețe și audacioase, iar roșul în prim plan este o certitudine care nu va permite să treci neobservat. Mizează pe această culoare la modă în accesorii!

Palton matlasat – un must-have al sezonului!

Paltoanele lungi sunt preferatele în ceea ce privește îmbrăcămintea exterioară în aproape fiecare toamnă. Anul acesta nu face excepție. Trench-urile și paltoanele din piele domină, dar unul dintre cele mai importante trenduri ale toamnei sunt paltoanele căptușite cu elemente decorative. Acestea au cucerit inimile iubitorilor de modă datorită practicității și versatilității lor. Paltoanele căptușite, disponibile în diferite croiuri și culori, oferă o mulțime de opțiuni de stilizare. Le poți asorta atât cu botine elegante și rochii, cât și cu blugi casual sau încălțăminte sport. Dacă există un singur lucru în care merită să investești în această toamnă, este paltonul căptușit – îmbină confortul, funcționalitatea și eleganța incontestabilă.

Trenduri toamnă-iarnă: Total look-uri

În acest sezon, mizează pe total look! Este o tendință foarte puternică, care are forme foarte variate. Poți să o adopți în garderoba ta, indiferent de stilul pe care îl preferi. Dacă îți place un stil casual, asortează blugii sau fusta cu o jachetă din denim. Dacă apreciezi confortul, optează pentru seturi din tricot. Dacă preferi propuneri mai îndrăznețe, îți recomandăm total look-uri negre cu pantaloni și o jachetă din imitație de piele. O altă opțiune la modă pentru toamnă sunt pantalonii largi cu talie joasă și topuri sau pulovere în aceeași culoare. Un alt total look poate fi un trening confortabil. Există multe opțiuni pentru a te încadra în această tendință!

Completează-ți total look-ul cu pantofi și o geantă de la MOHITO.

Rezumat

Este timpul să înlocuiți hainele de vară cu pulovere călduroase, rochii din tricot, blugi mulați și paltoane. Printre tendințele de top ale acestui sezon se numără trench-ul iconic, blănurile sintetice, pantalonii largi și costumele din piele. În acest sezon, alegeți culori atemporale și neutre, dar merită să introduceți și puțină culoare în garderoba voastră, optând pentru produse în nuanțe vii. În cea mai nouă colecție MOHITO veți găsi o selecție largă de haine perfecte pentru zilele mai reci.