autumn looks, Tendinte

Compleu tricot damă – un must-have pentru toamnă. Vezi cele mai confortabile stilizări!

set tricotat banner principal

Când vine toamna, vine și tricotul! Acest sezon ne concentrăm pe pulovere moi, cardigane îmbrăcăminte, rochii tricotate, dar și pe seturi de tricot. De astăzi poți combina stilul și confortul în ținuta ta și, cel mai important în zilele reci – confort termic. Trebuie doar să te asiguri că în garderoba ta nu lipsește seturi de pulovere de bună calitate, din care poți crea o ținută pentru orice ocazie. Cu siguranță te vei îndrăgosti de look-urile noastre tricotate, de care nu vei dori să te desparți pentru mult timp. Verifică neapărat ce avem pentru tine!

Seturi tricotate pentru orice ocazie

Un set tricotat reprezintă o alternativă mai confortabilă față de costumul de birou sau de un tuxedo. Stilizat corespunzător, poate fi, de asemenea, o ținută foarte elegantă și chic. În colecția MOHITO vei găsi câteva sugestii pentru astfel de stiluri, de exemplu, un set bej – bluză cu guler înalt și fustă – este o propunere pentru femeile care preferă să se simtă confortabil în fiecare zi, dar și elegant. Acest tip de set se completează perfect cu loafers sau cu botine clasice. Dacă ai nevoie de ceva mai casual, optează pentru un set într-o culoare îndrăzneață, dintr-un tricot plăcut la atingere. Seturile noastre de pulovere pot fi purtate în multe feluri și pentru diferite ocazii. Sunt perfecte pentru purtatul zilnic, pentru muncă, plimbări de seară sau cina în familie. Fără probleme, în magazinul nostru poți alege lungimea mânecii, mărimea, culorile, modelele seturilor de femei, în funcție de nevoile și gusturile tale.

Alege-ți setul tricotat preferat vezi toate hainele tricotate MOHITO!!

set tricot dama - model într-un set de trening
model în pantaloni de trening și un hanorac - set bej

Seturi de pulovere – la modă și practice

De ce seturile de tricot pentru femei sunt atât de practice? Pentru că imediat ai o ținută gata pregătită, în care, fără îndoială, toate elementele se vor potrivi perfect. Poți de asemenea să separi piesele și să le stilizezi nu doar ca look-uri complete, ci și pentru alte creații de zi cu zi sau pentru ocazii speciale. Combina și mixează hainele fără limite! În plus, într-un set tricotat te vei simți cald și confortabil pe tot parcursul zilei, fără a fi nevoie să adaugi mai multe straturi de haine. Vedeta acestei toamne este topul și pantalonii cu picior larg în aceeași culoare. Este propunerea ideală pentru o seară cu prietenii. Pantalonii vor subția frumos picioarele, iar topul va evidenția talia. Nu uita să adaugi la acest set o jachetă călduroasă, care te va încălzi într-o seară rece. La MOHITO, vei găsi de asemenea și treninguri la modă realizate din tricot, pe care le poți purta fără probleme toată ziua, chiar și atunci când ieși din casă.

Nu îngheța și alege o jachetă călduroasă pentru femei, un palton, dar și accesorii precum o căciulă și un fular!

model într-un turtleneck alb
modelka w golfie i spódnicy - komplet z dzianinowy na jesień

Set pentru femei din tricot: fustă + bluză/pulover

Fusta + bluza tricotată sau puloverul sunt HIT-ul sezonului curent! Aceste produse se combină perfect și sunt ideale pentru muncă, o petrecere elegantă, o întâlnire de afaceri sau universitate. Hainele în aceeași culoare, cum ar fi o fustă midi și un pulover cu guler înalt, creează un set armonios și atractiv, care arată grozav combinat cu o jachetă de tip ramones sau o jachetă matlasată. Când vine vorba de încălțăminte pentru o astfel de ținută – alege cea mai funcțională pentru tine. Atât botine, teniși, cizme scurte, loafers vor armoniza perfect cu ținuta sugerată.

Vizitează magazinul nostru online sau cel fizic și alege setul tricotat care te interesează! La comanda ta, poți adăuga și accesorii pentru femei, cum ar fi: o geantă de umăr sau o curea, care va sublinia ținuta ta.

set tricotat - un must-have pentru toamnă
model într-un set tricotat - o fustă mini și un pulover

Stil rafinat + economisire de timp

Seturile tricotate sunt un must-have în garderoba ta. Sunt ușor de purtat și pot fi stilizate rapid. Alege o partea de sus și una de jos potrivite, adaugă cizmele moderne și o geantă stilată, și ești pregătită pentru muncă sau universitate. Având câteva astfel de seturi în dulap, economisești timp dimineața, când nu ai idee ce să porți. Indiferent de ocazia pentru care te pregătești, la MOHITO cu siguranță vei găsi setul potrivit pentru tine. Acum, în modă sunt seturile de pulovere cu țesătură împletită. Fusta mini și puloverul cu mâneci bufante sunt o soluție stilată, confortabilă și practică. Combinate cu cizme înalte, vor arăta foarte feminin. Topurile sunt definitiv seturile tricotate pentru femei în versiuni cromatice clasice, precum alb, negru, nuanțe de bej. Pune pe tine doar un palton clasic și poți merge în oraș!

Ai ales setul tricotat? E timpul pentru încălțăminte!

model într-un set tricotat cu monogramă - hanorac și pantaloni de trening
model într-un set de hanorac cu monogramă - hanorac și pantaloni de trening

Set tricotat pentru femei – concluzie

Deși cele mai simplu ar fi să combini elementele unui set, merită să experimentezi și să creezi noi ținute. Setul cumpărat îl poți combina cu hainele pe care le ai deja în dulap. O fustă tricotată va arăta la fel de bine cu o cămașă pentru femei sau cu un top potrivit. În schimb, la puloverul din set poți asorta pantaloni jeans largi sau fusta ta preferată într-o culoare contrastantă. În acest fel, vei crea ținute grozave pentru zi cu zi sau pentru birou în stilul smart casual.

RO czy więcej