Tendinte

Ţinute Leopard – vezi 6 inspirații cu animal print!

Ţinute Leopard – vezi 8 inspirații cu animal print!

Îndrăgostește-te din nou de stilul leopard! În tendințele din acest an, petele de leopard sunt din nou în top, dar să nu uităm de zebră, care de câteva sezoane a prins contur nu doar în alb și negru, ci și în bej și negru. Animal print este un model complicat, așa că accesoriile simple vor crea un look la modă și confortabil. În plus, accesoriile neutre vor sublinia, de asemenea, caracterul și extravaganța ei, iar o astfel de print leopard, precum și un imprimeu de zebră vor arăta foarte elegant.

Cum arată la modă? În acest articol, vei găsi 6 sugestii de styling animal print de top, care sunt un must have total în acest moment! În garderoba ta, trebuie să ai rochii de tip leopard, tricouri, topuri și accesorii pentru femei.

Rochie cu print leopard: eleganță și feminitate

Cum să porți imprimeul de leopard? Regula este foarte simplă – cel mai bine este să o combini cu accesorii neutre în culori de bază cum ar fi bej, negru, alb sau gri. Dacă ești o fană a creațiilor mai îndrăznețe, poți combina fără probleme imprimeul animal cu alte modele, dar amintește-ți că astfel de combinații pot arăta mai puțin elegante și este ușor să depășești granițele bunului gust. Prin urmare, este bine să alegi un singur element în ținuta ta care să se distingă față de restul.

De exemplu, o rochie cu imprimeu de leopard este ideală pentru o ocazie familială. În colecțiile MOHITO vei găsi ținuta perfectă pentru această ocazie: o rochie mini, lejeră, cu model de leopard. La această ținută poți adăuga cu încredere o curea care va accentua frumos talia. În concluzie – este feminin, subtil și cu clasă.

Vezi și alte rochii de damă de la MOHITO!

Bluză cu imprimeu de leopard: la modă, confortabil

Ținută pentru o seară cu prietenii? Alege imprimeurile animale! Imprimeul de leopard va arăta superb în timpul unei cine relaxate, dar și la o petrecere, de aceea merită să ai în garderoba ta o bluză cu mâneci lungi. La magazinul MOHITO vei găsi o bluză elegantă cu un decolteu decorativ. La aceasta adaugă pantaloni la modă din imitație de piele și creează un look sălbatic. O geantă clasică și bijuterii minimaliste în culoarea aurului vor fi o alegere bună în această combinație.

Un element important care va completa ținuta sunt încălțămintea – tocuri înalte sau loafers – alegerea îți aparține! Este important ca acest outfit să fie confortabil pentru tine. Imprimeul cu pete îl vei găsi și sub formă de bluză cu mâneci scurte, perfect potrivită cu jeans și adidași.

Pulover cu imprimeu de leopard: Sugestii TOP

Puloverul cu imprimeu de leopard este cu siguranță hitul acestui sezon! Trebuie neapărat să ai unul în garderoba ta pentru a arăta stilat și la modă. Puloverul cu imprimeu de leopard, de croială lejeră, îl poți combina cu ușurință cu jeans, creând un look relaxat pentru zi cu zi. Stilizare pentru muncă? Combină partea superioară din tricot cu pantaloni lustruiți sau cu o fustă midi elegantă și potrivită.

Imprimeul de leopard este destul de provocator, dar cu alegerea accesoriilor potrivite, hainele cu acest imprimeu vor arăta modern și elegant. Când alegi un singur element cu motiv de leopard, asigură-te că restul ținutei tale este sobru și neutru.

Model animale: topuri, tricouri

Te-ai plictisit de topurile și tricourile clasice în culori sobre? Având în vedere că imprimeul de leopard revine în trend, optează pentru un tricou cu model de leopard pe care să îl porți fără probleme zi de zi.

Avem mai multe stiluri la modă în colecțiile noastre, de exemplu, un top halter cu pete mari, cu o nuanță gri-negru, care va merge fantastic pentru o petrecere de noapte. Cu siguranță, combinația noastră preferată este un leopard print + accesorii simple: cercei de aur ai roții, o pungă mică și pantaloni negri de tip tub. Alege-ți pantofii în funcție de tipul de eveniment la care vrei să participi. Dacă te duci la club — tocurile clasice vor fi un hit, în timp ce dacă este o petrecere undeva în aer liber, alege ceva mai confortabil — pantofi sport sau mocasini.

La MOHITO vei găsi și multe alte produse cu imprimeu leopard. Nu uita să verifici și categoriile tricouri imprimate de damă.

Cum să porți imprimeul leopard? Body cu imprimeu de leopard

Imprimeul leopard a revenit în modă și nu mai este asociat cu kitsch-ul, așadar merită să introduci în garderoba ta câteva piese cu acest model ca element principal. Alege un body ca bază cu model leopard, pe care îl poți combina cu multe haine în nuanțe sobre.

Pentru a crea un look pentru o întâlnire romantică, optează pentru o fustă midi tip creion și cizme înalte. Ținută pentru o seară cu prietenele? Un top cu imprimeu leopard va arăta minunat combinat cu blugi skinny sau pantaloni ceruiți. Joacă-te cu imprimeul leopard și creează ținute interesante!

Accesorii cu animal print!

Nu uita că imprimeul leopard se regăsește și în accesorii. În colecțiile noastre găsești curele, eșarfe, genți și portofele care vor completa orice look de bază. Dacă nu ești fană a ținutelor complete cu imprimeu de leopard, alege o eșarfă la modă, o curea sau o geantă cu acest model pentru a adăuga un strop de diversitate fiecărei ținute.

text cool vibes

La un tricou basic în culoare albă și blugi skinny, asortează o curea cu imprimeu leopard care va evidenția perfect ținuta ta. La o ținută sobră, o curea cu imprimeu leopard va arăta de asemenea minunat.

Vezi toate accesoriile de damă de la MOHITO!

Leopard print, zebra print, pete – stilizări originale: rezumat

Alege o rochie frumoasă în cele mai la modă modele animal print sau optează pentru o bluză cu imprimeu leopard și blugi clasici. Modelul animal, corect ales, poate diversifica minunat ținuta ta și, în plus, poate arăta original. În zilele de toamnă-iarnă, lasă-te tentată de o bluză cu mâneci lungi sau de un pulover călduros cu imprimeu caracteristic. Nu te teme să experimentezi cu moda și să creezi ținute în trend!