Sfaturi, Winter Looks

Pulover oversize – stilizări pentru orice ocazie. Vezi ținute confortabile și frumoase!

Pulover oversize - stilizări pentru orice ocazie. Vezi ținute confortabile și frumoase!

Moda, la fel ca gusturile, se schimbă. Este important să avem în garderoba noastră haine care reflectă caracterul și stilul nostru. Recent, se discută tot mai mult despre așa-numitele garderobe capsulă. Ideea acestora constă în a investi în modele de haine atemporale și a le combina liber între ele. Printre acestea, cu siguranță ar trebui să rezervăm un loc pentru pulovere oversize și cardigane, fiind completări excelente și stilate ale garderobei noastre.

Cum să porți pulovere oversize? Ce elemente de garderobă se potrivesc cel mai bine cu acest tip de produse? Citeste neapărat articolul nostru și îți vom sugera ce stilizări vor fi în tendințe în sezonul următor. Găsește-ți must-have-urile pentru primăvară!

Ce culori vor fi la modă în acest sezon?

În sezonul primăvară-vară care vine, culorile vii vor fi foarte potrivite. Merită deci să alegi un pulover oversize într-o culoare îndrăzneață de verde sau roz. Culorile clasice precum nuanțele de alb, bej, negru sau maro rămân mereu grațioase. Aceste culori constituie o bază excelentă pentru crearea diferitelor stilizări. Pentru a decide ce culoare ți se potrivește cel mai bine și garderobei tale, privește în dulapul tău și evaluează ce ai cel mai mult.

Când în garderoba ta domină modelele și culorile clasice, poate primăvara care vine este pretextul perfect pentru a introduce un pic de culoare? O propunere excelentă vor fi pulovere lejere în culori puternice și expresive. Pe de altă parte, dacă ești un păsăruș colorat și vrei să creezi o garderobă capsulă, adaugă un pic de liniște în ea, așadar un pulover clasic oversize va fi opțiunea ideală.

Dacă vrei să vezi mai multe inspirații pentru stilizări cu puloverul oversize în rol principal, vizitează secțiunea noastră de pulovere.

Cardigan, pulover oversize – cu ce să le porți?

Pulovere oversize și cardiganele sunt elemente excelente ale garderobei, care se vor combina perfect atât cu pantaloni, cât și cu o fustă, indiferent dacă preferăm o ținută elegantă sau una mai casual. Cardiganele sunt, de asemenea, o idee excelentă de a le purta peste o rochie. De cele mai multe ori, modelele lor lungi au un închidere impresionantă cu nasturi sau un cordon în talie, care subliniază formele feminine și mai presus de toate, trebuie să subliniem, sunt incredibil de confortabile. Puloverul oversize este, la rândul său, o propunere excelentă pentru zi cu zi, în combinație cu blugi și un tricou.

Puloverul oversize și cardiganul sunt elemente de modă ale garderobei, care se potrivesc cu multe stiluri diferite. Pot fi purtate în multe moduri, de exemplu:

  • cu pantaloni strâmți sau leggings,
  • cu jeans sau fuste fluide,
  • arată minunat cu pantofi cu toc sau sneakers,
  • precum și cu accesorii cum ar fi o geantă mare sau un fular la modă.

Este important să ne amintim de proporții – un pulover sau cardigan prea larg ar trebui echilibrat cu piese de jos mai mulate.

Sfatul numărul 1. Puloverul oversize poate fi stilizat cu adevărat cu diferite elemente de îmbrăcăminte. În primul rând, începând cu partea superioară a garderobei, toate tipurile de geci, cum ar fi bomber, ramoneski, paltoane și veste. La pulovere largi se potrivesc de asemenea fuste plisate, mini, midi, jeans și diferite modele de pantaloni. Cum vezi, depinde doar de tine ce look alegi!

În magazinul MOHITO găsim, printre altele, frumoase pulovere oversize în diverse culori. În ceea ce privește croiala, vei găsi modele cu decolteu în V, guler înalt, decolteu rotund sau guler în picioare. O propunere excelentă pentru femeile care prețuiesc clasicul sunt și puloverele în dungi, care combină perfect eleganța cu confortul. Căutând un cardigan confortabil, să ne uităm la modelele cu nasturi decorativi și mâneci bufante, în culori frumoase precum alb, roșu sau roz pal, cu care vom sublinia și mai mult feminitatea și delicatețea noastră.

Sfatul numărul 2. Accesorii? Alege ceea ce îți place și ceea ce se potrivește ocaziei! Încălțăminte sport confortabilă, botine la modă, rucsacuri sau genți shopper – toate le găsești în magazinul nostru online.

Cum să porți pulovere oversize – descoperă cele mai la modă stilizări

Puloverul oversize este o alegere foarte versatilă și funcțională, deoarece îl putem purta în mai multe moduri:

  1. Primăvara și vara se potrivește excelent aruncat peste costumul de baie sau doar lenjeria intimă, creând o ținută ușoară și confortabilă.
  2. Un pulover voluminos îl putem combina și cu pantaloni de croi drept și un tricou pe umeri, dezvăluind delicat umerii, sau aruncat peste o rochie feminină.
  3. Toamna și iarna este bine să alegem cizme înalte și colanți calzi și colorați.
  4. Puloverul oversize este de asemenea potrivit ca element suplimentar într-o ținută elegantă cu cămașă. Adaugă pantaloni stil cigarette, tocuri sau botine cu toc și o eșarfă, iar ținuta ta cu pulover oversize va fi memorabilă.

Una dintre cele mai la modă stilizări este combinarea acestuia cu pantaloni strâmți sau leggings, pentru a echilibra proporțiile. De asemenea, poate fi purtat peste un top pentru a obține o ținută în straturi. Este important de reținut că un pulover oversize trebuie să fie confortabil și larg, dar nu prea voluminos, astfel încât să nu piardă proporțiile siluetei.

Cea de-a doua variantă este mai elegantă, ideală pentru birou sau o ieșire seara cu prietenii. Puloverul oversize cu model ażur se prezintă aici excelent. Accesoriile negre, sub forma unei genti mici cu lanț auriu și mocasini cu toc și cataramă decorativă în față sunt o alegere perfectă. Adaugă pantaloni mulați și ești gata de plecare!

Vezi cele două propuneri ale noastre pentru stilizări la modă cu puloverul oversize în rol principal!

Pe modele am ales pulovere în nuanțe temperate. Primul dintre ele – cardiganul cu mâneci decorative este un must-have pentru primăvara 2024. Am decis să-l combinăm cu un top negru cu dantelă. La aceasta se adaugă pantaloni jeans simpli cu croială slim și încălțăminte sneakers extrem de confortabilă și universală. În acest look am mizat pe proporții: partea de sus voluminoasă – partea de jos strâmtă.

Cea de-a doua versiune este mai elegantă, perfectă pentru birou sau o ieșire seara cu prietenii. Puloverul cu decolteu în V arată excelent aici. Accesoriile negre, sub forma unei genți de tip city bag cu eșarfă și mocasini pe toc sunt o alegere perfectă. Adaugă pantaloni mulați și ești gata de plecare!

Citeste si