Sfaturi, Tendinte

Ce este stilul streetwear? Învață câteva reguli de modă urbană și aplică-le în garderoba ta

streetwear MOHITO

În zilele noastre, moda streetwear este unul dintre cele mai populare stiluri din industria modei. Stilul urban combină funcționalitatea cu confortul, ceea ce face ca look-ul să fie original și impresionează prin forma sa simplă și relaxare. Vrei să afli mai multe despre acest subiect, pentru că îți place acest stil de îmbrăcăminte? În acest articol vei afla ce este exact streetwear-ul, care sunt principiile sale de bază și ce elemente de garderobă ar trebui să se găsească în el pentru a-l introduce în dulapul tău. Ce este important, noua colecție MOHITO se concentrează nu numai pe caracteristicile specifice modei urbane, dar și pe stilizări foarte feminine, chiar subtile, de aceea femeile care sunt fane ale stilului atât sportiv, cât și elegant, vor găsi ceva pentru ele!

Moda streetwear – ce stil este acesta?

Moda streetwear este un stil care a câștigat o imensă popularitate. Inspirat de cultura urbană și subculturi, precum hip-hop, skateboarding sau graffiti. A apărut în anii ’80 și ’90 în Statele Unite și a devenit rapid popular în întreaga lume. Stilul de îmbrăcăminte streetwear este iubit nu doar de tineri, dar și de cei care apreciază libertatea și originalitatea. Hainele streetwear sunt de obicei largi și cu croială oversized, permițând libertate de mișcare și confort. Unele elemente de garderobă, precum geci de damă, inclusiv jachetele de iarnă sau parka, pot fi totuși mai mulate, pentru a asigura confort termic. De asemenea, sunt populare jachetele bomber, în culori negru sau khaki.

Stilul urban de îmbrăcăminte este de obicei caracterizat de o cromatică sobră. Cele mai populare culori sunt:

  • negru,
  • gri,
  • albastru închis,
  • alb,
  • bej.

În stilul streetwear, este de asemenea importantă combinarea diferitelor modele și culori, dar este esențial să se păstreze o anumită coerență și să se evite exagerarea. La urma urmei, streetwear este un stil care trebuie să fie confortabil și funcțional, deci este indicat să se pună accent pe calitate și confortul hainelor.

În același timp, în unele colecții, exemplificat de In Vogue – se pot observa și alte culori care adaugă ținutei un caracter interesant. MOHITO, urmărind tendințele actuale, a ales culoarea khaki, care, combinată cu nuanțe temperate, cum ar fi alb sau negru, se prezintă fenomenal.

Stilul urban de îmbrăcăminte este caracterizat de obicei printr-o paletă de culori temperate. Cele mai populare culori sunt:

În stilul streetwear sunt importante câteva elemente de garderobă, grație cărora poți crea o ținută unică și originală, subliniind astfel trăsăturile tale de caracter individuale. Merită să ai în dulapul tău câteva produse, printre care se numără:

Este de asemenea important să acordăm atenție accesoriilor la modă, cum ar fi șepci, rucsacuri sau genți de umăr, precum și bijuterii, cum ar fi lanțuri. Cu aceste produse, poți cu ușurință să-ți stilizezi un look streetwear și să creezi multe ținute unice.

Moda streetwear permite, de asemenea, combinarea diferitelor stiluri. Eleganță sportivă? De ce nu! În noua colecție MOHITO, feminitatea se împletește cu lejeritatea și confortul, așa că nu lipsesc croielile ajustate, rochiile, topurile și evidențierea subtilă a corpului.

Dacă ai nevoie de mai multe inspirații feminine, vezi propunerile noastre de rochii!

Moda stradală, adică stilizările streetwear în noua colecție MOHITO In Vogue

Noua colecție MOHITO face o referire decisivă la stilul streetwear. Printre propuneri se regăsesc tricouri și topuri clasice, fuste cargo, blugi largi, rochii tricotate, jachete din denim și cămăși oversize. Toate acestea sunt prezentate în culori neutre, precum negru, gri sau alb, care se încadrează perfect în atmosfera streetwear. În cea mai recentă colecție apare și culoarea khaki, care se combină de minune cu tonurile temperate. În In Vogue putem găsi, de asemenea, accesorii precum genți, sneakerși și sandale cu talpă groasă, care completează stilizările și le adaugă și mai mult stil.

Este important de reținut că moda stradală necesită o anumită doză de curaj și libertate în exprimarea propriei personalități. Nu toată lumea se simte confortabil în astfel de stilizări libere și îndrăznețe. Cu toate acestea, pentru cei care îndrăgesc să experimenteze și să-și exprime personalitatea prin vestimentație, colecția MOHITO In Vogue poate reprezenta o sursă de inspirație remarcabilă.

Stil streetwear – iată 3 propuneri de look-uri ultrafeminine inspirate de moda stradală

Propunerea noastră pentru primul look în stil urban este compusă din câteva elemente extrem de feminine. În primul rând, avem un top ajustat cu o fustă-pantalon, iar ansamblul este completat de încălțăminte cu toc mic.

Stilul streetwear este, în primul rând, despre culori temperate și clasice care se integrează perfect în atmosfera urbană a oricărei ținute. Elementul principal al primei stilizări este un set cu un top ajustat și fustă-șorturi în culoare neagră. Acest set include elemente metalice la modă. Ansamblul este completat de încălțăminte cu toc mic și bijuterii subtile. La această ținută poți adăuga cu încredere un trench sau o jachetă bomber. Outfitul acesta este foarte sigur, dar în același timp stilat și la modă, astfel încât oricine se va simți minunat purtându-l. Look-ul acesta este ideal pentru diverse ieșiri cu prietenii în oraș, unde dorim să ne simțim liberi și confortabil.

Moda stradală implică și denimul clasic care nu iese niciodată din modă și se potrivește oricărui tip de frumusețe. A doua ținută constă, așadar, dintr-o jachetă de denim și blugi de tip wide leg, care se potrivesc foarte bine cu stilizările streetwear. La această ținută am ales un top alb strâns și sandale la modă. În ansamblu, arată minunat!

Denimul atemporal este elementul central al acestei ținute, reflectând perfect look-ul streetwear și fiind ideal pentru străzile urbane. Cămașile din jeans revin în trend și sunt o alegere populară pentru ținutele de zi cu zi. Alege deci o cămașă într-o nuanță clasică de denim și o fustă midi ajustată. Întregul look va fi completat perfect de balerini delicați și o geantă tip crossbody. Un astfel de look este potrivit pentru zilnic, pentru întâlniri cu prietenii, dar și pentru muncă, dacă acolo nu există un cod vestimentar strict.

A treia și ultima propunere de look streetwear este un ansamblu puțin mai feminin, care constă dintr-un sacou scurt și pantaloni largi. Întreaga stilizare este păstrată într-o nuanță la modă de roz.

Look-ul urban nu se limitează doar la pantaloni streetwear, bluze cu glugă, joggings și tricouri largi, ci include și costume elegante, cu care poți crea o ținută într-o notă mai feminină. Alege deci un sacou scurt roz și pantaloni cu picioare largi. Pentru stilizare, merită să alegi încălțăminte sport confortabilă, în acest caz optează pentru teniși clasici în culoare albă și o geantă stylish și la modă tip crossbody, care va întregi perfect look-ul tău. O idee excelentă ar fi și un rucsac casual.

Citeste si

mom blugi
geaca de tranzitie
denim