Sfaturi

Denim – ce înseamnă? Răspundem și inspirăm cu o colecție de blugi la MOHITO!

Denim ce isemana MOHITO

Denimul – un clasic atemporal pe care îl asociem de obicei cu pantaloni. Foarte greșit! Fustele și rochiile de blugi se întorc în top, jachetele, gecile au același de asemenea, succes triumful lor. Și, deși au trecut mulți, mulți ani de la inventarea acestui material, este prezent și iubit în modă peste tot în lume. Jeans sau denim – ce înseamnă exact și de unde provine materialul care este un simbol alstilului de zi cu zi? Citiți articolul și aflați răspunsurile la aceste întrebări și vedeți ce stiluri și culori de denim vor domina sezonul viitor!

Țesătura din denim – ce înseamnă asta?

Inițial, țesătura din denim a fost folosită ca materie primă pentru crearea uniformelor marinarilor. Aveau o nuanță intensă, albastră și un material gros. Originile pantalonilor denim datează din secolul al XIX-lea, în special 1871, când au fost inventate de Jacob W. Davis și apoi brevetate de Davis și Levi Strauss, fondatorul ulterior al uneia dintre cele mai renumite companii din lume. A fost un hit! În prezent, această țesătură de bumbac cu o țesătură înclinată este practic cel mai frecvent material purtat nu numai în moda stradală, ci și pe numeroase podiumuri.

În colecțiile de blugi (în afară de pantaloni) putem distinge:

Le puteți combina cu diferite tipuri de haine, dar, de asemenea, crea un look total.

denim ce înseamnă - diferite texturi și culori de denim

Ce culori se potrivesc cu blugii?

Denimul este un material atemporal care se întoarce într-un stil ușor diferit în fiecare sezon. De data aceasta ne concentrăm pe jachetele/gecile din denim, cămăși, fuste midi, rochii, topuri și diverse accesorii. Ce nuanță de de denim să alegem pentru fiecare zi? În perioada de primăvară-vară, alegeți blugi într-o nuanță clasică de albastru, opțiuni luminoase sau cele în alb. Toamna și iarna, puteți alege un o pereche de jeans bleumarin, indigo sau negru.

Vă întrebați ce culori se potrivesc cu blugii? Vă vom da un indiciu! Denimul este asortat cu culori deschise și neutre, cum ar fi alb, crem, bej, care subliniază în mod strălucit culoarea expresivă a blugilor. Opțiunile pastelate vor fi, de asemenea, o soluție excelentă, iar dacă vă place să experimentați puțin cu moda, atunci alegeți culori expresive și intense, cum ar fi roz, portocaliu sau verde puternic pentru blugi!

Pantaloni jeans ca trend principal

Pantaloni de blugi un HIT veșnic care își menține în mod constant locul pe podiumul de haine care sunt un must have în garderobă. Ele arată grozav în stiluri de streetwear, casual, sport și formale. Deși cel mai popular blue denim a câștigat inimile noastre permanent, blugii largi arată interesant, de exemplu, în culori strălucitoare. Purtați această piesă vestimentară versatilă cu un tricou alb. Pantofii sport vor fi cea mai bună (și cea mai confortabil) accesoriu la o astfel de ținută. Cu o cămașă albă și o jachetă elegantă, ele vor fi o ținută excelentă pentru muncă.

La MOHITO veți găsi diferite modele de blugi:

  • blugii skinny – un element de bază al garderobei pentru fiecare femeie care vrea să-și sublinieze formele. Blugii skinny sunt înguști, se mulează pe corp pe toată lungimea. Aceștia se disting prin versatilitatea cu care pot fi combinați.  Pantalonii skinny arată excelent ca parte a unei ţinute formale, precum şi în ţinute casual.
  • boyfriend jeans – după cum sugerează și numele, acești pantaloni arată ca și cum i-ați fura de la iubitul dvs. Acest sezon este dominat de pantaloni cu un croi mai liber. Căzut pe șolduri boyfriend jeans vă va garanta libertatea de mișcare, în plus, ei vin adesea într-o variantă cu găuri și abraziuni.
  • mom jeanspantaloni inspirați de moda anilor 1980 care sunt din nou în mare vogă! Mom jeans sunt văzuți din ce în ce mai des pe străzi și îi iubim sincer. Ei au un croi conic în jos, caracteristica lor este, de asemenea, o talie înaltă și posibilitatea de lărgire în zona șoldurilor.

Gecile denim pentru femei ideale pentru toate anotimpurile

Gecile de blugi sunt un clasic atemporal. Ele sunt perfecte pentru stilizări de zi cu zi primăvara și vara. Mai ales la modă sunt gecile de blugi oversize, care arată grozav în look-urile streetwear. Ele se potrivesc, de asemenea, la orice ținută cu o rochie de flori în stil boho, care adaugă o notă de lejeritate girly. În astfel de ținute, puteți apărea în oraș, dar și la locul de muncă, în care există un cod vestimentar fără prea multe restricții.

De asemenea, puteți alege o altă opțiune — modele de geci scurte care se termină la înălțimea taliei. Se asortează cu pantaloni de damă, fuste și pantaloni scurți cu talie înaltă. Puteți să combinați gecile denim cu elemente de îmbrăcăminte basic (a se vedea colecția noastră basic), precum și cele cu imprimeuri, printuri și modele. Puteți paria aici nu numai pe culoarea clasică albastru închis, ci și pe negru sau alb. Modelele de blugi sunt disponibile într-o varietate de culori, alegeți-o pe cea perfectă pentru dvs.!

Răsfoiți printre jachetele de primăvară de la MOHITO și vedeți toate ofertele la modă din magazinul nostru!

Rochii și seturi de blugi – potrivite pentru diferite ocazii!

Rochiile din denim se potrivesc în fiecare zi, precum și pentru ieșiri mai elegante, cum ar fi cina cu prietenii sau evenimentele de familie. În stilizările de toamnă, ele vor fi minunate în combinație cu cizme și o geantă mică, iar în primăvară și vară se vor potrivi perfect cu sandale pe platformă și ochelari de soare mari.

În ultimul timp, ne-am super bucurat de blugii noștri oversize. Aceste modele pot fi combinate cu adidași sport sau cizme pe platformă. O altă propunere este o rochie închisă în față de blugi perfectă pentru zi de zi, materialul din denim va adăuga la lejeritate și este, de asemenea, ultra-confortabilă. Vedeți? Doar plusuri!

Acest sezon este dominat de blugi din cap până în picioare, așa că alegeți un set de damă din denim sub formă de blugi clasici și o jachetă din denim.  Vă garantăm că veți arăta minunat! Puteți alege mocasini foarte la modă pe o talpă groasă sau pantofi sport confortabili pentru stilul dvs.

Toate rochiile cu diferite croieli și culori pot fi găsite la MOHITO!

Fusta de blugi midi must have în garderobă!

În acest sezon, fuste midi de blugi sunt din nou în top, și care ar trebui să fie cu siguranță în garderoba dvs.! Blugi clasici, deschiși la culoare sau albi? Alegerea este a dvs.! La MOHITO veți găsi o gamă largă de fuste de lungime medie pe care le puteți combina cu multe elemente.

O ținută de lucru? Combinați o fustă midi cu o bluză elegantă tip plic sau o cămașă cu mâneci lungi. În fiecare zi puteți combina acest tip de fustă cu adidași confortabili și un hanorac lejer. Fusta midi de blugi va fi, de asemenea, excelentă pentru o întâlnire combinată cu un top cu bretele largi. Include în garderobă o fustă midi de blugi acum!

Țesături din denim – rezumat

Indiferent de ceea ce se întâmplă în modă — denimul va fi întotdeauna în top. Avem mai multe stiluri de blugi din care să alegi. Alegerea pe care o faci depinde în întregime de preferințele tale. De la pantaloni ultra-moderni wide leg în acest sezon, la blugi skinny clasici. Amintiți-vă că blugii confortabili sunt o bază în garderoba dvs., la fel ca little black dress. Deci, mergeți mai departe — alegeți modelul și nuanța preferată și creați ținute elegante, din denim!

Citeste si

pulover oversize MOHITO
stil romantic MOHITO
reduceri 2024 la rochii MOHITO