#MOHITOwomen

Stilizările lunii septembrie X Sandra Bendre

Stilizările lunii septembrie X Sandra Bendre

Sandra Bendre, o influenceră renumită în lumea modei, inspiră de ani buni mii de fani cu stilizările ei. Simțul ei pentru tendințe și abilitatea de a combina diferite piese de îmbrăcăminte o fac una dintre cele mai influente voci din industrie.

model Sandra Bendre într-un guler bej
model Sandra Bendre într-un guler bej și cu o geantă de mână imprimată

Recent, Sandra a prezentat un set de tricotaje într-o nuanță discret de bej. Acest set toamnal se potrivește perfect cu sezonul, oferind căldură și confort în purtare. Stilizarea cu rochia de tricot albă, simplă, dar în același timp rafinată, a devenit obiectul dorințelor multora dintre urmăritorii ei. Poate fi combinată în multe moduri diferite, creând atât ținute de zi cu zi, cât și unele mai sofisticate.

modelul Sandra Bendre - styling: rochie albă tricotată pentru toamnă și jachetă de damă

Frumosul palton bej cu centură este esența eleganței toamnale. Sandra a realizat combinația perfectă între practic și stil. Împreună cu botinele negre cu toc, a creat o ținută care este în același timp clasică și modernă.

fotografie a unui model într-o haină de toamnă bej de damă și botine negre, elegante, cu toc înalt
model într-un bej, stil de toamnă și cizme negre cu toc

Mai mult, toamna este momentul în care merită să pariem pe accesorii expresive. Noile modele de genți prezentate de Sandra sunt quintaesența acestui sezon. Nuanțele întunecate, combinate cu culorile de toamnă ale frunzelor, formează un tot armonios.

Dacă vorbim despre propunerile la modă pentru acest sezon, merită să pariem pe pulovere călduroase în nuanțe de verde și maro. Straturile, adică purtarea mai multor straturi de haine, sunt, de asemenea, un hit al acestei toamne. Eșarfele lungi, de lână, care pot fi înfășurate în jurul gâtului în multe moduri, adaugă caracter oricărei ținute. Un must-have de toamnă sunt și pantalonii largi cu talie înaltă, care arată grozav cu botinele introduse în ei.

Fiecare anotimp aduce noi posibilități în lumea modei. Mulțumită persoanelor precum @sandrabendre, putem fi la curent cu cele mai noi tendințe și să ne inspirăm din ele din plin.

Produse de styling: