#MOHITOwomen, Sfaturi

Look casual în stilul femeilor noastre #MOHITOwomen

casual look MOHITO women

Cauți inspirații la modă pentru ținutele casual de zi cu zi? Mizați pe haine clasice în culori discrete și creați look-uri la modă. O idee grozavă vor fi cămăși confortabile, pantaloni largi și accesorii minimaliste. Vezi sugestiile noastre de la #MOHITOwomen și inspiră-te!

model in camasa alba de in si geanta de mana de culoare deschisa
model într-o cămașă albă și pantaloni largi

Influencerul @alexandraxst a propus două stilizări foarte clasice, care vor fi perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. Prima constă din culori strălucitoare, atenuate, care îi subliniază perfect frumusețea. Ea a optat pentru o cămașă albă de in, pe care a combinat-o cu pantaloni largi, bej, cu talie înaltă. Aceste tipuri de pantaloni au fost un succes de multe sezoane – merită să-i ai în garderoba ta! Întregul este completat de o geantă crem cu volane decorative și sandale cu toc înalt.

La începutul primăverii, merită să pariezi și pe un trenci clasic în culori strălucitoare. Acest tip de element este un must have pentru garderoba fiecărei femei! Într-o astfel de ținută, poți merge cu încredere la serviciu sau poți întâlni prieteni.

model in geaca matlasata neagra, blugi bej si top negru
model in geaca matlasata neagra, blugi bej si top negru

Al doilea look propus de influencer este perfect pentru o iesire casual cu prietenii sau o plimbare lunga. Aleksandra și-a îmbrăcat un top scurt, în formă de negru, pe care l-a combinat cu blugi mom slim bej. A combinat-o cu o jachetă matlasată cu fermoar. Blugii in aceasta nuanta sunt perfecti pentru primavara si vara!

look perfect pentru zilele de primăvară? alege pantaloni bej cu picioare late, o cămașă de in și sandale clasice cu toc înalt
model în pantaloni scurți, tricou și jachetă
aspectul casual perfect? alege pantaloni scurți bej, un tricou deschis la culoare și accesorii minimaliste

@caroline_michalcik a optat și pentru culori discrete și elemente clasice. Prima stilizare deja evocă o primăvară caldă, însorită. Influencerul a optat pentru haine și accesorii crem și alb, creând un total look monocolor. Baza stilului este un tricou cu element decorativ și pantaloni scurți bej. Întregul este completat de o jachetă strălucitoare, tocuri și o geantă de mână într-o nuanță similară. Într-o astfel de ținută, poți merge cu încredere la o cafenea cu prietenii tăi!

look perfect de zi cu zi? optează pentru o cămașă cu dungi albastre și pantaloni largi

În al doilea stil, rolul principal este jucat de o cămașă cu dungi albastre, care este un succes în acest sezon. Influencerul l-a asociat cu pantaloni largi, o geantă mare și tocuri înalte bej. De asemenea, puteți înlocui o geantă mare cu o geantă mică cu un lanț decorativ. Acest stil este perfect pentru serviciu, dar și pentru o întâlnire sau o ieșire casual cu prietenii.

model în cămașă cu dungi albastre
model în pantaloni largi, cămașă în dungi și jachetă de lână lejeră
model în cămașă cu dungi albastre

Produse de styling: