Sfaturi, Winter Looks

Ținute de Revelion 2024. Creații care impresionează – vezi!

Ținute de Revelion 2024. Creații care impresionează - vezi!

Te întrebi cum să te îmbraci de Revelion? Vrei să impresionezi și să strălucești la petrecere? În acest articol vei afla cum să combini hainele și accesoriile pentru a arăta uimitor în această noapte specială. Rochii sexy și seturi stilate sunt ceea ce punem accent în acest an! Merită de asemenea menționat că look-ul nostru este perfect pentru o petrecere acasă, dar și pentru un bal de Revelion. Citește neapărat!

Rochii perfecte pentru petrecerea de Revelion!

Vrei să întâmpini anul 2024 într-o ținută minunată? Alege ceva ce te va face să strălucești în acea seară. Și când vorbim de strălucire, nu există nimic mai bun decât paietele și țesăturile sclipitoare. În oferta MOHITO vei găsi multe propuneri la modă de ținute pentru această importantă, dacă nu cea mai importantă petrecere a anului, toate cu efectul de blink blink. Dacă paietele nu sunt pe gustul tău, poți alege haine cu fir strălucitor, arată la fel de uimitor și elegant. De asemenea, materialele din catifea și imprimeul leopard sunt la mare căutare!

Ca în fiecare an, pentru această seară specială merită să alegi materiale netede, dar în culori festive. Cel mai bine se vor potrivi aici clasicele, adică negrul și alb, precum și verdele sticlă și roșul mega festiv.

Și ce purtăm de Revelion acasă? Se vor potrivi perfect rochiile care nu sunt prea mulate pe corp. Pentru a te simți confortabil toată noaptea, alege un model oversize, trapezoidal sau ușor strâns în talie. Dacă nu ai idee ce rochie să alegi, uită-te în dulapul tău. Clasicul negru mic cu siguranță se potrivește pentru această ocazie, iar îmbunătățit cu accesorii potrivite cum ar fi: pantofi cu toc, bijuterii și plic va arăta cu siguranță foarte stilat. 

Nu uita să verifici secțiunea noastră specială – rochii pentru petrecere

Rochia cu imprimeu leopard – la modă și de efect

Imprimeul leopard este un model la modă de câteva sezoane și ales foarte des de femei din întreaga lume. În sezonul petrecerilor se va potrivi perfect. Alege așadar o mini rochie cu imprimeu leopard la modă, decolteu în formă de inimă și mâneci lungi. Combinația poate fi completată cu pantofi stiletto și un blană artificială stilată.

text: it's new year's eve

La MOHITO vei găsi de asemenea alte creații cu acest motiv animalic, care se vor potrivi perfect în confortul casei tale. Bluze, body-uri, cămăși și multe altele – creează look-ul perfect pentru noaptea de Revelion! 

Tinute de Revelion 2024. Optează pentru eleganță clasică: costume de damă

rei să arăți elegant, dar în același timp să adaugi un accent festiv stilizării tale de Revelion? Alege un costum modern cu finisaj catifelat. Clasă, dar cu un strop de nebunie! Pentru a accentua look-ul de Revelion, am ales accesorii speciale care vor diversifica și vor face ca stilizarea să strălucească. O ținută de petrecere nu poate lipsi de elemente strălucitoare, așa că am completat setul cu bijuterii stilate.

Vezi alte stilizări din colecția PARTY!

Salopetă de catifea ideală pentru petrecerea de Revelion

Într-o salopetă de catifea cu decupaje cu siguranță vei impresiona, indiferent dacă te îndrepți spre o petrecere acasă sau un eveniment mai mare – se va potrivi cu orice stil de petrecere. Pentru a străluci nu ai nevoie de multe, așa că am asortat la salopetă niște cercei lungi, subtili, care vor sublinia întreaga stilizare. Tocurile – desigur, cele clasice în culoare neagră cu elemente decorative. Lucrurile esențiale, cum ar fi telefonul, portofelul sau accesoriile de machiaj le poți pune într-o geantă spațioasă de culoare neagră, care se potrivește cu întregul look

Propuneri de stilizări pentru sărbători în confortul casei tale

Vezi ce mai avem pentru tine pentru petrecerea de Revelion acasă:

Completează-ți look-ul preferat pentru petrecerea de Revelion acasă. Vezi secțiunile noastre: fuste, bluze și pantaloni.

Citeste si