Sfaturi

Tinute office: rochii, costume, salopete – creați-vă un dress-code individual elegant!

Tinute office: rochii, costume, salopete – creați- vezi!

Tinute office elegantă – aceasta ar trebui să fie practică, confortabilă și, desigur, la modă în același timp. Alegerea este destul de mare – de la rochii, la costume sau costume pentru femei. Stilurile formale la locul de muncă sunt cele menținute în stilul unui business dress code. Cu toate acestea, în zilele noastre tot mai mulți oameni se îndepărtează de el în favoarea smart casual. Acest stil semi-formal oferă o mai mare libertate. În acest articol, îți vom oferi sugestiile noastre – indiferent de locul în care lucrezi. Îți sugerăm ce și cum să porți pentru a lucra pentru sezonul de toamnă-iarnă 2022. Descoperă sugestiile noastre de seturi, salopete sau rochii și arată original în fiecare zi!

Ce să porți la locul de muncă? Propuneri de stilizări de la MOHITO

Stilul pentru locul de muncă poate fi destul de provocator – respectarea regulilor care reglementează dress-code-ul unei anumite companii este extrem de importantă, în special în munca de birou. Dacă ești la început de drum într-un loc nou, această sarcină devine și mai dificilă. Merită să ne amintim că hainele pentru muncă ar trebui să fie consecvente toate elementele de îmbrăcăminte pentru birou ar trebui să se potrivească perfect între ele pentru a crea un tot estetic. Dar stai liniștită, acest look nu trebuie să fie plictisitor!

Gama magazinului MOHITO oferă o varietate de propuneri, de la clasicele atemporale la modele cu un caracter ceva mai puțin formal. Datorită acestor idei pentru ţinutele de birou, veț ieși în evidență în coridoarele corporative și mai mult!

Tinute office – business dress-code 

Camasa alba, geaca neagra, fusta creion – probabil cu aceste elemente ale garderobei pentru femei asociezi acest stil formal. Dar oare regulile unei ținute elegante la locul de muncă trebuie să ne limiteze creativitatea? Noi dovedim că nu neapărat! La birou, culorile precum negru, gri, bleumarin, alb, bej, albastru și chiar roz pudră funcționează cel mai bine. Le poți combina în mod liber, deoarece funcționează bine împreună. Iar dacă vrei să adaugi un pic de culoare mai puternică la dress-code-ul de birou – alege accesoriile!

Tinute office – casual dress-code

Locul tău de muncă nu impune un cod vestimentar definit în mod rigid? Ești norocoasă! Cu toate acestea, merită să ne amintim de regula smart casual. Poartă pe o bază clasică prin alegerea pantofilor sport pentru ea, înlocuițește cămașa cu un tricou sau un pulover tricotat, iar jacheta cu o ramones la modă. Blugii se vor potrivi foarte bine aici – de exemplu sub cei clopot. Poți completa un astfel de look cu o cămașă oversize în dungi albastre și o geantă de umăr. Acest lucru va asigura că ținuta ta casual rămâne elegantă și profesională. Poți să-ți condimentezi stilul de lucru semi-formal cu bijuterii suplimentare interesante, cum ar fi cerceii mari de aur.

Rochii la modă pentru serviciu

Indiferent de locul de muncă, poți purta rochii după bunul plac, de fapt, tot ce trebuie să faci este să alegi modelul, decolteul, culoarea și materialul potrivit. Clasicii vor rezista întotdeauna – așa că alege o rochie creion, o rochie cămașă, una cu croială navy sau optează pentru o variantă maxi. Nu trebuie să fie întotdeauna „mică neagră”. Rochiile pentru birou pot avea, de asemenea, un model subtil, inclusiv dungi, mazăre retro sau carouri sau pepite. Vor fi completarea perfectă a stilului tău atunci când sunt asortați cu pantofi pe tocuri sau cizme.

Urmează toamna țesătura mai groasă, tricotată, este perfectă pentru zilele mai reci.La fel ca și modelele midi și maxi. Complettează look-ul cu un trench clasic, o vestă elegantă sau un sacou larg. Pentru propunerile de lungime mini, recomandăm colanții – mai ales atunci când temperatura de afară începe să scadă. O rochie pentru birou ar trebui să fie caracterizată de o formă modestă și culori discrete, iar propunerile business de la MOHITO îndeplinesc fără îndoială aceste linii directoare!

Look minimalist: salopetele de damă

Costumele elegante de damă sunt o alternativă excelentă pentru persoanele care nu au timp să stea în fața dulapului în fiecare zi și să se gândească la ce să poarte! În acest caz, la urma urmei, avem atât partea de jos, cât și partea de sus gata deodată. Creând un look de lucru bazat pe o salopetă, poți obține cu ușurință un aspectprofesional care va atrage privirile. Dacă vrei să arăți bine la o întâlnire de afaceri sau la un interviu de angajare, asortează o salopetă închisă la culoare cu pantofi clasici și un sacou simplu. În asortimentul magazinului MOHITO avem și modele în culori mai expresive. Este o modalitate de a adăuga caracter stilului tău. O salopetă într-o culoare interesantă, completată cu un accent de bijuterii delicate și accesorii simple, va fi garanția unei imagini bune la locul de muncă!

salopeta maxi cu centura in talie

Eleganță 100%: costume de damă

O modalitate foarte simplă de a crea un stil de birou este un costum pentru femei.Ea cucerește fluxurile Instagram ale influențatorilor noștri preferați din ce în ce mai mult. Poartă-l astfel încât stilul său să cânte prima vioară în stilul tău. Adaugă doar o cămașă (sau un simplu tricou sau top), pantofii potriviți și ești gata! Dacă ești o fană al pantalonilor largi și al jachetelor oversize, atunci alege acest set – este super la modă. Bineînțeles, merită să ai în garderobă cele în culori estompate, dar alege cu siguranță culoarea în acest sezon! Asortează-i cu o bluză și o geantă de mână în aceeași culoare pentru un total look!

Căutați inspirație? Vezi și alte costume de damă de la MOHITO!

Creează-ți propriile creații: bluze, sacouri + pantaloni, fuste

Crează-ți propriile creații într-un stil formal! În locul rochiei menționate mai sus, poți crea un astfel de look folosind o fustă – de preferință până la genunchi sau până la jumătatea gambei. Cămașa plus fustă este o soluție bine cunoscută și populară pe care o putem descompune cu ușurință, ajungând la accesorii în modele și culori interesante. Și cum să stilizezi pantalonii eleganți de damă? De exemplu, cei tip țigaretă, palazzo sau flare în combinație cu o bluză clasică – vor fi o bază excelentă pentru un stil elegant la birou. Sacoul un element de neînlocuit  din garderoba și care este iubit de femei. În oferta magazinului nostru vei găsi bluze elegante, fuste, sacourile de damă pe care le poți asorta cu ușurință la propriul stil.

gif - pantaloni in stil elegant si top cu fermoar in fata
gif - un set tricotat cu un model la modă în alb-negru
gif - o bluză cu decolteu plic și cravată și fustă mini

Îmbrăcăminte pentru locul de muncă – rezumat

Deși majoritatea dintre noi asociem dress code-ul de birou cu limitări vedem doar posibilități în el! Dacă te gândești des la cum să te îmbraci pentru serviciu, alcătuiește-ți o garderobă bazată pe modele și culori clasice. Este baza unui stil coerent și elegant, pe baza căruia vei crea cu ușurință un stil de zi cu zi. Pentru a adăuga o notă individuală, nu trebuie decât să apelezi la accesorii deosebite, cum ar fi o geantă de mână. Moda modernă smart casual pentru muncă îți permite, de asemenea, să porți adidași sport – și noi îi iubim, la urma urmei! Uneori merită să experimentezi puțin la locul de muncă. Bineînțeles, continuă într-un mod cotidian și confortabil. Profită de aceste sfaturi astăzi – și ținuta ta de birou cu siguranță nu va trece neobservată de colegii tăi!