Sfaturi, Spring Looks

Cum să porți trenciuri de primăvară dama?

Trenciuri de primavara dama

Primăvara se apropie cu pași mari, așa că este timpul să găsești jacheta sau paltonul perfect. Îți propunem opțiuni clasice sub formă de un trenci elegant, o bomberă colorată, un palton ușor sau o jachetă de blugi atemporală. Alege modelul de jachetă în care te vei simți minunat. Descoperă propunerile noastre chiar acum!

Jachete de primăvară pentru femei – ce model să alegi?

La MOHITO vei găsi jachete de primăvară pentru femei care cu siguranță îți vor plăcea. Îți propunem bomberi foarte la modă, ramoneski atemporale, jachete stilose reversibile, jachete de blugi, jachete matlasate și multe altele. În sortimentul nostru vei găsi haine de exterior potrivite, dar și cele de tip oversize în diverse culori și modele interesante. Se vor potrivi perfect atât într-o ținută casual, cât și în una elegantă.

Vezi toate geci și paltoanele noastre!

Ce înseamnă un trench?

Îți lipsește un palton ușor în garderoba ta? Mizează pe un trench stilat, care este perfect pentru primăvară și cu care poți crea multe ținute interesante. Acest tip de îmbrăcăminte exterioară are de obicei un guler cu revere largi, închidere dublă pe butoni, două buzunare laterale și un centură în talie. Îți propunem un model clasic în nuanță bej, care este atemporal și va sublinia frumos frumusețea ta. La MOHITO vei găsi de asemenea opțiuni negre și cu modele!

Cum să porți un trenci?

Trenciurile pentru femei sunt atemporale și se potrivesc aproape cu orice, permițându-ți să creezi multe stilizări interesante. Alege un trenci într-o nuanță deschisă, care se potrivește oricărui tip de frumusețe și este extrem de elegant. Dacă vrei să creezi o ținută sportivă, poți combina trenciul cu blugi tip „mom” și un tricou basic cu mâneci lungi. De asemenea, se potrivește de minune cu un tricouri clasic sau un pulover lejer cu modele. Te pregătești pentru o petrecere? Alege o rochie mini și tocuri elegante – mizează pe eleganță clasică!

Ce încălțăminte să porți cu un trenci?

Trenciul de damă este o piesă de îmbrăcăminte exterioară foarte versatilă, astfel că este potrivit atât pentru muncă, cât și pentru o ocazie importantă sau pentru purtare zilnică. Te întrebi ce încălțăminte se potrivește cu un trenci? Dacă vrei să obții un look elegant, optează pentru botine cu toc, pantofi stiletto clasici sau sandale cu toc gros. Pentru o ținută sportivă, poți alege sneakerși confortabili sau teniși. Primăvara, loafersii sau balerinii sunt de asemenea o alegere excelentă!

Trenciuri de primavara dama – cele mai la modă stilizări

Cauți geaca perfectă pentru primăvară? La noi vei găsi o gamă largă de geci de primăvară pe care le poți stiliza în diferite moduri. Look pentru muncă, întâlnire sau poate ieșire cu prietenele? Vezi propunerile noastre de ținute!

Trenciul clasic ar trebui să se afle în garderoba fiecărei femei, deoarece este extrem de atemporal și stilat. Optează pentru un trenci bej sau negru, deoarece este universal și va merge bine cu multe articole de îmbrăcăminte. Nu știi cu ce să combini trenciul? Alege un palton la modă în culoare neagră, pe care îl poți purta cu o bluză mulate cu mâneci lungi, pantaloni eleganți, pantofi cu toc gros și o geantă mică cu detalii fronsate. De asemenea, poți diversifica stilizarea adăugând accesorii puternice, cum ar fi pantofi sau geantă portocalii.

Ai un trenci clasic în culoare bej? De data aceasta mizează pe modele! Trenciul de damă cu monogram este o alegere perfectă! Va armoniza minunat cu haine și accesorii în tonuri neutre și basic. Poartă-l cu loafersi cu un element decorativ în culoare aurie și o geantă clasică tip shopper. Este look-ul perfect pentru muncă!

Denimul domină acest sezon! De aceea, merită să alegi haine din acest material. Poți alege un singur element din denim sau să creezi o ținută completă în stil denim – va arăta senzațional! Propunem așadar să alegi un palton de denim foarte la modă, pe care îl poți stiliza cu pantaloni largi și pantofi cu vârf ascuțit pentru un look de zi cu zi sau adăugând o fustă și pantofi cu toc pentru a te stiliza într-un mod mai elegant.

Preferi ținutele mai casual? Optează pentru o geacă bomber, care este extrem de la modă și va armoniza minunat cu multe elemente. Verifică hitul nostru – geaca reversibilă, pe care o poți schimba în funcție de ocazie sau de ținuta creată.

Citeste si

mom blugi
denim