Tendinte

Moda primăvara: cele 5 look-uri cele mai în vogă. Inspiră-te!

Moda primăvara: Cele 5 look-uri cele mai în vogă. Inspiră-te!

Primăvara este momentul în care natura se trezește la viață, iar noi începem să așteptăm cu nerăbdare zilele călduroase și cerul însorit. Este, de asemenea, momentul perfect pentru a reîmprospăta garderoba și a o îmbogăți cu stilizări la modă. În sezonul următor, ne orientăm cu plăcere către culori vii, dar și acelea în nuanțe pastelate. Ce culori domină primăvara? În prezent, în tendințe se află verdele, care a devenit inspirația pentru crearea unei colecții unice de la MOHITO. Vei găsi în ea multe look-uri pentru stilizări feminine de primăvară, care vor arăta minunat la începutul sezonului.

Ai nevoie de mai multă inspirație pentru stilizările de primăvară? Citeste neapărat articolul în care am prezentat cele 5 outfituri cele mai la modă în culoarea verde și nu numai!

Cum să creezi ținute feminine la modă? Trendurile pentru primăvara 2024

Fiecare sezon aduce noi tendințe în modă. Primăvara-vara 2024 este momentul când ne orientăm către culori deschise, pastelate, modele florale, dar și croieli clasice, însă originale. Dacă vrei să creezi ținute feminine la modă, merită să iei în considerare câteva trenduri cheie, pentru că stilizarea de primăvară nu trebuie să fie plictisitoare!

  1. Modele florale – primăvara, printurile florale domină și pot fi găsite pe rochii, fuste, bluze, și chiar pe încălțăminte. Este bine să alegi nuanțe delicate, pudrate, care se încadrează perfect în tendințele de primăvară.
  2. Eleganță clasică – în sezonul de primăvară-vară, merită să acorzi atenție croielilor clasice. Optează pentru croiuri elegante, dar originale, care se încadrează în trendurile actuale, de exemplu, costume cu pantaloni strâmți, trench-uri, cămăși și fuste midi. Când vine vorba de accesorii, mocasinii cu toc și tocurile sunt ideale pentru primăvara 2024!
  3. Pasteluri – în stilizarea de primăvară, merită să pariezi pe culori deschise, pudrate, cum ar fi menta, roz, albastru sau lila. Aceste nuanțe se potrivesc de minune pe rochii, cămăși sau pantaloni. Pot fi combinate cu alb, bej sau gri.

Amintește-ți să creezi ținute de primăvară care să reflecte personalitatea și stilul tău unic.

Pe lângă tendințele deja menționate, merită să acordăm atenție și câtorva alte elemente vestimentare care vor fi la modă în primăvara 2024. Iată câteva sugestii:

  1. Salopetele în diverse croieli sunt un hit absolut al tendințelor de primăvară. Puteți opta pentru modele clasice în culori solide sau modele cu imprimeuri florale.
  2. Jachetele de primăvară, cum ar fi jachetele de blugi, ramones, trench-uri sau jacheta parka sunt întotdeauna în vogă, iar în primăvara 2024 vor fi deosebit de la modă.
  3. Gențile și încălțămintea în culori neon sunt accente ideale care vor revitaliza orice ținută.
  4. Pantalonii largi – stilizarea de primăvară adoră fasonurile lejere, care nu restricționează mișcarea.
  5. Costumele de damă în culori vibrante sunt un must-have – pot fi stilizate atât într-un mod elegant, cât și casual. Perfecte pentru ieșiri seara cu prietenii și se vor potrivi de minune în ținutele de birou. 
  6. Rochiile florale sunt propunerea ideală pentru femeile care adoră stilul romantic, feminin. În plus, motivele floristice evocă zilele însorite, calde. 

Costume de damă ideale pentru ocazii speciale

Costumele de damă sunt o alegere excelentă pentru stilizările de primăvară. Se potrivesc perfect pentru evenimente precum nunți, petreceri sau cine cu prietenii. Sunt elegante, stilate și la modă, oferind femeilor un sentiment de încredere și eleganță.

Unul dintre cele mai importante elemente ale costumului de damă este sacoul, care trebuie să fie bine croit și să se așeze bine pe corp, astfel încât să evidențieze atuurile siluetei. În oferta MOHITO, vei găsi costume de damă în diverse fasoane, cum ar fi cu un singur rând sau cu două rânduri de nasturi, ajustate sau supradimensionate.

Al doilea element important al costumului de damă sunt pantalonii. Pantalonii ar trebui să fie ajustați pe siluetă, dar în același timp confortabili și aerisiți. Foarte la modă în ultima perioadă sunt pantalonii cu talie înaltă, care accentuează talia feminină și alungesc optic picioarele.

Dacă dorești să vezi mai multe, aruncă o privire la secțiunea noastră de pantaloni eleganți.

La alegerea unui costum este important și culoarea. O alegere ideală sunt nuanțele sobre, cum ar fi bejul, negrul, albastrul marin sau griul. Poți opta, însă, și pentru culori mai îndrăznețe, cum ar fi verde, roșu sau violet, care adaugă un strop de curaj și stil.

Stilizări feminine de primăvară? Optează pentru un ansamblu elegant!

Stilizările feminine de primăvară sunt de obicei caracterizate de culori deschise și pastelate, care reflectă bucuria și energia noului sezon. În cea mai recentă colecție de la MOHITO, vei găsi haine și accesorii într-o nuanță vibrantă de verde, dar nu lipsesc nici culorile pământii și cele temperate.

Alege deci un top alb, poate fi o bluză strâmtă pe un umăr, care va sublinia minunat toate atuurile siluetei tale sau o cămașă elegantă, perfectă pentru muncă. Alege pantaloni bej, care sunt un clasic absolut pentru primăvară. Dacă ești o fană a fustelor, optează pentru una midi cu nasturi decorativi. Aceste culori se potrivesc ideal între ele, creând un efect armonios și liniștit. În concluzie, garderoba ta de primăvară ar trebui să includă culori deschise, ușor de combinat între ele.

Descoperă mai multe stilizări de primăvară cu bluze în rol principal!

loose yourself in the city

Această primăvară, pariază pe rochii

Această primăvară, rochiile sunt unul dintre cele mai dorite elemente din garderobă. Odată cu sosirea zilelor călduroase, multe femei încep să caute modelele ideale care să fie atât stilate, cât și confortabile. Dacă ești în căutarea inspirației, merită să alegi o rochie tricotată într-o nuanță vibrantă de verde. Acest model este un adevărat clasic care nu se demodează niciodată și este perfect pentru perioada de tranziție. Culoarea puternică îți va adăuga energie și te va pregăti pentru întreaga zi.

Un complement perfect pentru această rochie este bijuteria în culoare aurie. Datorită ei, stilizarea câștigă un accent elegant, care subliniază frumusețea feminină și adaugă strălucire. Pe de altă parte, sandalele cu șireturi în jurul gleznei sunt alegerea ideală pentru femeile care doresc să combine confortul cu stilul.

O alegere ideală pentru primăvară și vară sunt rochiile cocktail. Acestea sunt confortabile, aerisite, așa că, dacă vrei să te simți feminină și stilată, pariază pe acest element din garderobă și experimentează cu diferite croieli și culori.

Culori vii? Alege verde pentru sezonul primăvara 2024!

Culorile vibrante sunt perfecte pentru primăvara 2024, iar verdele este una dintre cele mai la modă nuanțe ale sezonului. În stilizările tale feminine de primăvară nu ar trebui să lipsească culorile, așa că descoperă propunerile noastre. O cămașă verde cu croială scurtă și elemente decorative este un must-have în garderoba ta. Acest model va arăta minunat atât cu jeans clasici, cât și cu pantaloni largi.

Acest look în sine este puternic, așa că nu este nevoie să adaugi accesorii. Sunt suficiente niște sneakers clasici sau cizme și o geantă la modă. La stilizare vor potrivi și ochelari de soare stil retro sau ochelari moderni în forma ochiului de pisică. Descoperă mai multe stilizări feminine de primăvară de la MOHITO!

Ți-au plăcut tendințele primăvară-vară? Iată propunerile noastre de rochii – rochii.

Stilizări de primăvară, adică look în stil boho

Stilizările de primăvară în stil boho sunt o alegere excelentă pentru zilele mai calde. Paleta de culori este foarte minimalistă și constă în principal din alb și gri. Cu toate acestea, pentru a diversifica această simplitate, se pot adăuga printuri minimaliste sub forma unor flori mici.

Stilizările de primăvară în stil boho sunt o alegere excelentă pentru zilele mai calde. Paleta de culori este foarte minimalistă și constă în principal din alb și gri. Cu toate acestea, pentru a diversifica această simplitate, se pot adăuga printuri minimaliste sub forma unor flori mici.

Rezumând, stilizările de primăvară boho sunt o alegere perfectă pentru zilele calde. Paleta de culori minimalistă, materialele naturale și accesorii delicate creează un tot unitar care va arăta excelent atât la o plimbare pe plajă, cât și la festivalurile de vară.

Denim în garderoba ta de primăvară

Jeansul este un material care aproape niciodată nu iese din modă. În acest sezon, mizăm pe el de la cap la picioare. Clasic, nu poate lipsi din garderoba stylish de jeanși, dar vom purta de asemenea veste, paltoane, rochii și accesorii din denim. Dacă ești fană denim, cu siguranță vei adora noutățile de la MOHITO!

Alege un set complet din denim – îți propunem o vestă din denim cu închidere cu nasturi și jeanși de tip wide leg. Într-o astfel de ținută vei arăta extrem de stilată și la modă. Ce accesorii să alegi? Poți opta pentru tocuri din denim, iar dacă simți că este prea mult material de acest tip, mizează pe sneakerși albi sau tocuri într-o nuanță temperată. Pentru zilele mai răcoroase, îți propunem un palton stylish din denim, cu care cu siguranță vei fi remarcată pe stradă!

Nu știi ce este denimul? Descoperă articolul nostru: Denim – ce înseamnă? 

Trenci bej, adică clasicul din garderoba ta

Un trenci clasic în nuanță de bej este un must-have absolut în garderoba ta de primăvară. Acest tip de palton este atât de universal încât îl poți purta cu rochii, pantaloni cu picioare largi sau fuste. Se potrivește atât cu tocuri elegante, cât și cu încălțăminte sport – teniși sau sneakersi. Poți să-l combini în diferite moduri!

La MOHITO vei găsi în principal trenciuri clasice în nuanțe deschise de bej, dar nu lipsesc nici opțiunile negre sau cu modele. Descoperă toate paltoanele noastre și alege-le în stilizările tale de primăvară. Stilizarea de primăvară merită să fie completată cu accesorii la modă – botine elegante, genți stilate și bijuterii originale.

Moda primăvara 2024 – rezumat

Stilizările de primăvară de zi cu zi sunt un subiect care întotdeauna stârnește un mare interes printre persoanele pasionate de modă. Primăvara este momentul când natura se trezește la viață, iar noi cu plăcere schimbăm grelele jachete de iarnă pe haine mai ușoare și mai colorate. În acest sezon, sunt la modă în special culorile pastelate, țesăturile fluide și modelele florale. Merită să alegem seturi uniforme, în care predomină o singură culoare și motiv, sau să combinăm diferite motive și texturi.

În concluzie, primăvara este momentul când putem experimenta cu moda și crea multe stilizări interesante de zi cu zi. Este bine să pariem pe țesături ușoare, culori pastelate și accesorii care vor diversifica orice stilizare.

Citeste si

geaca reversibila
mom jeans MOHITO
geaca de tranzite MOHITO