#MOHITOwomen, Sfaturi, Tendinte

Ce este stilul boho? Libertate și motive etnice la MOHITO

Ce este stilul boho?

Stilul Boho este unul dintre cele mai populare tendințe din ultimele sezoane. Se caracterizează prin naturalețe, delicatețe, confort și libertate. Rochiile lungi și fustele, pantalonii largi, topurile, pareo-urile și kimonourile se încadrează puternic în stilul boho. Accesoriile sunt, de asemenea, o parte importantă a acestui stil. Nu ar trebui să lipsească gențile împletite, pălării cu boruri largi și bijuterii neobișnuite în garderoba dvs. Este un must have în stil boho!

Consultați sugestiile noastre clasice și ușor originale de stil boho – vedeți dacă acestea sunt haine care se potrivesc stilului dvs. Inspirați-vă!

Stilul Boho chic, ce îl face diferit?

Stilul Boho este asociat în principal cu vara fierbinte, festivaluri și sărbători. Acestea sunt în primul rând materiale naturale și țesături care oferă o mare libertate și, în același timp, arată foarte bine. De unde vine stilul boho? Istoria sa datează din anii 1970 și se referă la moda din epoca hippie, copiii florilor și așa-numitul boemism artistic, care se distingea prin libertate și unicitate. Artiștii au fost curajoși și nu s-au temut să creeze stilizări originale.

ce este stilul boho - un model într-o ținută neagră de vară
boho în stilizări - un model într-un stil ușor în negru
fotografie alb-negru - palmieri, indicatoare rutiere, stradă

Boho chic se concentrează pe volănașe, dantelă, ciucuri, pene și țesături translucide și decorațiuni deschise. Modelele etnice sunt, de asemenea, ceva care caracterizează stilul boho. Paisley sau motivul floral ar trebui să fie plasate în dulapul de orice admirator al acestui stil. Cu siguranță va fi pe placul multor femei! Culorile de pământ sunt o necesitate în garderoba oricărui iubit în stil boho. Pariați pe ținute albe, gri, maro, negre sau bej!

Boho în modă = materiale naturale

Boho, sau stilul boem, se caracterizează printr-o croială lejeră și o combinație de diferite modele și texturi. Dacă sunteți în căutarea unor materiale boho pentru coaserea îmbrăcămintei pentru femei, puteți căuta astfel de țesături precum:

  • bumbac cu imprimare etnică sau florală – astfel de materiale vor fi perfecte pentru rochii, fuste și topuri,
  • tul în nuanțe ecru sau pastelate – tulul adaugă ușurință și delicatețe, făcându-l perfect pentru rochii ușoare, romantice,
  • dantelă și broderie – dantelă și broderie este un boho clasic, care este perfect ca o decorare de decolteuri, mâneci sau rochii,
  • lenjerie – lenjeria este o țesătură naturală care se potrivește perfect cu stilul boho,
  • materiale cu ciucuri – ciucurii sunt un alt element caracteristic stilului boho, arată strălucitor în fuste, bluze,
  • hainele din muselină se potrivesc perfect cu stilul boho. Muslina este o țesătură ușoară, respirabilă și delicată. Rochiile, fustele și bluzele cu mușchi sunt adesea găsite în stil boho și sunt populare pentru stilul lor casual, romantic. Hainele din muselină au adesea o croială simplă, care este completată de accesorii precum dantelă, franjuri sau broderie, care adaugă caracter și stil. În stilul boho, este important să combinați diferite texturi și culori, motiv pentru care hainele musculare pot fi combinate cu alte țesături, cum ar fi lenjeria sau dantela, pentru un efect interesant și unic. Muselina este, de asemenea, țesătura perfectă pentru vară, deoarece este ușoară și respirabilă, astfel încât vă va menține confortabilă în zilele calde.

Amintiți-vă că în stilul boho nu există reguli rigide – puteți experimenta și combina diferite materiale și culori. Este important ca hainele tale să fie confortabile și să se potrivească stilului dvs..

stil boho - fotografie a unui model într-o rochie cu fante pe plajă
pantofi rame sandale cu toc înalt, plajă și inscripția în soare
model pe fundalul marii intr-o rochie MOHITO
model in rochie cu fanta pentru vara de la MOHITO pe plaja

Boho chic, ca un aspect drăgălaș, liber

Boho chick – oamenii care aleg acest stil poartă adesea rochii, fuste, topuri, pulovere, pumn, poartă bijuterii cu pietre naturale, ciucuri sau dantelă și, de asemenea, experimentează cu diferite modele, culori și texturi. Stilul boho este foarte divers, astfel încât toată lumea îl poate personaliza după gustul și preferințele lor și, în același timp, să arate la modă și elegant. Adesea, bijuteriile și accesoriile în stilul boho sunt alese cele cu semnificație sentimentală. Accentele personale și confortul sunt importante.

Alegeți rochii aerisite care sunt perfecte pentru ţinutele boho. Descoperiți rochiile de vară, acordați o atenție deosebită propunerilor florale – rochii cu imprimeu floral!

Golden Hours – o referință exotică la boho

Stilul Boho se bazează pe natură și pe diferite colțuri ale lumii. Oferim ţinute îndrăznețe și casual din cea mai recentă colecție Golden Hours. O rochie midi respirabilă sau un set de lucru deschis este un must have în garderoba oricărui iubitor de boho. Oferim opțiuni în diferite culori care vor funcționa pentru orice ocazie și se vor potrivi perfect în lumea boho! Veți găsi seturi la modă, fuste lungi, haine de croșetat și opțiuni în culori neutre. Soluțiile modelate sunt, de asemenea, ceva ce nu ar trebui să lipsească în garderoba fiecărui fan al stilului boho. Stilul Boho se merită complementat cu bijuterii la modă.

model în set de damă de la MOHITO pe fundalul orașului
accesorii dama - geanta de mana si pantofi de la MOHITO pentru vara
styling in haine MOHITO si tocuri romane

Culorile pământului în haine, inclusiv rochii midi, sunt o opțiune excelentă pentru uzura de zi cu zi. Propunerile de acest tip vor sublinia în mod strălucit frumusețea dumneavoastră. Alege o rochie maxi și o cuvertură de pat pentru birou. La plajă, hop într-un pareo la modă sau kimono! Verificați și colecția noastră de plajă

Nu-ți plac hainele mulate și strâmte? Stilul Boho este potrivit pentru dumneavoastră! La MOHITO veți găsi o gamă largă de opțiuni aerisite și casual. Aruncați o privire la sugestiile noastre și creați un look boho pentru fiecare ocazie!

Vedeți, de asemenea, secțiunea TOP – rochii mini!

Accesorii în stilul Boho de la MOHITO

Stilul boho este, de asemenea, renumit pentru accesoriile sale frumoase, care fac parte integrantă din acesta. Pariați pe pălării depălării de damă de paie, cele cu un sens giratoriu mare sau alte sugestii de pălării de vară. De asemenea, oferim genți de mână, coșuri din iută, brățări la modă, coroane și eșarfe originale.

Bijuteriile sunt un element important al stilului boho, care poate completa și accentua întregul stil. Bijuteriile în stil Boho sunt adesea purtate cu materiale naturale, cum ar fi pielea, lemnul, pietrele prețioase, cochiliile, margelele, șnururile și panglicile. Aceste accesorii sunt opusul, de exemplu, foarte elegante decoratiuni glamour.

Finalizează-ți look-ul cu pantofi originali. Descoperiți șlapii noștri sau sandale cu toc. În stilul boho, cizmele originale sunt, de asemenea, populare. Vă recomandăm, de asemenea, cizmele cowboy curajoase, care vor fi perfecte într-un set cu o rochie.

Rezumat stil Boho

Tipice stilului boho sunt rochiile lungi, fustele, bluzele, jachetele și paltoanele, precum și pantalonii largi și blugii cu găuri sau franjuri sau genți de mână împletite. Caracteristic stilului descris este, de asemenea, bijuteriile în spiritul etnic, accesorii cum ar fi cercei, flori, curele, eșarfe și pălării. Se merită să ținem minte de cheia în stilul boho este libertatea și ❀ naturalețea ținutei în acest stil, este cu siguranță alegerea perfectă pentru femeile care apreciază confortul și aspectul natural, dar în același timp doresc să arate elegant și original.

Stimulați-vă creativitatea, creați lookul boho perfect cu MOHITO!