#MOHITOwomen, Tendinte

Haine frumoase & clasice în creațiile #MOHITOwomen – inspiră-te!

casual stile MOHITOwomen

Ținute la modă și clasice? Mizează pe croieli clasice în culori neutre și creează ținute în tendințe! Ideea perfectă sunt cămășile, pantalonii largi, seturile monocrome pentru femei și accesoriile subtile. Vezi propunerile #MOHITOwomen și alege look-ul care se potrivește cu stilul tău!

model în cămașă albă oversize, pantaloni bej și geantă de umăr
o femeie cu păr lung și negru într-un stil MOHITO clasic
styling de la MOHITO pe Katerina Boariu

Influencerul @katerina_boariu a propus un outfit clasic format dintr-o cămașă albă din bumbac și pantaloni bej. Ansamblul este completat de o geantă crem-maro pe umăr și o eșarfă elegantă.

stil de vară - set de denim de damă, top și fustă
Claudia Costea in haine de la MOHITO
Claudia Costea in haine de la MOHITO - set denim si pantofi neon pe toc

@claudia_costea optat pentru o ținută confortabilă, compusă dintr-un top mulat și o fustă mini cu o volană ușoară. Stilizarea este completată de o geantă mică crem și sandale neon cu toc. Această ținută va fi ideală pentru o întâlnire relaxată în oraș!

plic negru de damă cu inserții aurii
stil clasic - o femeie într-un trenci negru, mocasini și pantaloni albi
o femeie cu părul închis pe un fundal bej într-un stil clasic de primăvară

A treia propunere de la #MOHITOwomen este potrivită pentru o zi mai răcoroasă de primăvară. @sonya.maguran a ales o combinație de haine și accesorii pentru femei care se potrivește pentru diverse ocazii. Trench negru + pantaloni albi largi + cămașă albă + mocasini, completând întreaga creație cu o poșetă de damă. Toate elementele arată fabulos!

femeie zâmbitoare într-o rochie strălucitoare pe un fotoliu maro
Trenci bej de la MOHITO pe influencer Sandra Bendre
stil frumos, feminin perfect pentru fiecare zi - pantaloni albi și un tricou bej

@sandrabendre a optat, de asemenea, pentru culori neutre și elemente clasice. A ales haine și accesorii crem și albe, creând un total look monocrom. Baza stilizării este o bluză cu mâneci lungi și croială simplă, precum și pantaloni albi. Ansamblul este completat de un trench bej și pantofi delicați de tip balerină cu ornament auriu. Într-o astfel de ținută, poți merge la întâlniri cu prietenii, la muncă sau la o plimbare.

Produse de styling: