#MOHITOwomen

Inspiratii elegante de la #MOHITOwomen

Inspiratii elegante de la #MOHITOwomen

Căutați look-ul perfect pentru o ieșire elegantă? Lăsați-vă inspirați de propunerile noastre de la #MOHITOwomen – @danielavojtasova și @lenka_tekeljak. Influencerii au optat pentru stilizări foarte la modă, care cu siguranță vă vor plăcea. Vedeți acum și alegeți outfitul potrivit pentru dumneavoastră!

influencer într-un total look negru

Clasicul este soluția ideală! Daniela Vojtasova a optat pentru un total look negru într-o manieră feminină – pulover cu mânecă lungă, sacou negru și pantaloni cu picior larg. Ansamblul este completat de accesorii stilate – cercei la modă în formă de inimă, ruj roșu și tocuri. Acest outfit cu siguranță vă va plăcea. Este perfect pentru ieșiri elegante!

cercei în formă de inimă
aspect feminin elegant - ghileț, jachetă și pantaloni negri

Căutați o altă propunere? Influencerul în a doua stilizare a ales o rochie midi în verde smarald și un palton foarte la modă cu blană artificială. Totul este decorat cu detalii sub formă de geantă strălucitoare și pantofi clasici pe toc. Acest look cu siguranță vă va plăcea, dacă vă plac rochiile mulate care accentuează genial toate atuurile!

rochie midi și haină de blană artificială
rochie midi smarald

Lenka Tekeljakova a ales, de asemenea, un total look negru, dar într-o manieră puțin diferită. A optat pentru o bluză mulate cu mânecă lungă și cu paiete strălucitoare și o fustă mini scurtă. Ansamblul este genial completat de accesorii – geantă de tip sac, jachetă scurtă și cizme cu toc înalt. Este outfitul ideal pentru o întâlnire sau o ieșire cu prietenii. Alegeți-vă look-ul de la #MOHITOwomen și arătați senzațional!

fusta mini si bluza cu maneca lunga cu strasuri
black total look - fusta mini si bluza cu maneca lunga
influencer într-un aspect negru