Sfaturi, Wedding Time

Ce pantofi se poartă cu costumele de damă? Alegeți cele mai bune modele din colecția MOHITO!

Ce pantofi se poartă cu costumele de damă MOHITO

Ce pantofi costum de damă? Vă spunem! La ocazii importante și evenimente festive, poți asorta costumul cu pantofi eleganți cu toc, stiletto sau sandale. În fiecare zi, purtați mocasini, pantofi sport sau balerine, în care vă veți simți foarte confortabil și ușor. Vedeți sugestiile noastre de stil!

Pantofi pentru costul de damă – ce trebuie să aleg?

Costumele elegante în diferite culori au domnit în garderobele feminine de ceva timp și sunt alese cu nerăbdare pentru diverse evenimente, sărbători importante, dar și în fiecare zi. Dacă doriți să creați un look elegant, alegeți tocuri clasice sau sandale. Preferați o ținută casual? Pantofii sport sunt un hit! Purtați adidași sau teniși.

5 propuneri de stil pentru costum de damă!

Un costum de damă este un must have în garderoba dvs.! La MOHITO veți găsi costume în diferite culori și modele la modă care se vor potrivi în multe ocazii. Bestseller-ul nostru este un costum foarte la modă și ultra-feminin cu alb, cu două rânduri sacouri și montat fuste. De asemenea, oferim un costum atemporal în negru, care va fi strălucitor potrivit pentru sărbători importante. Dacă sunteți o iubitoare de culori pastelate, vă oferim și modele în roz sau albastru. De asemenea, veți găsi seturi ușor mai relaxate, cu sacouri fără fixare, care sunt perfecte pentru serviciu sau pentru purtarea de zi cu zi. Vezi ce am pregătit pentru tine!

Ce pantofi costum de damă? Pantofi sport

Costumul de damă poate fi stilizat în diferite moduri, astfel încât veți crea un look fantastic în fiecare zi. Combină un costum elegant cu o croială ușor mai lejeră și cu adidași. Prin urmare, vă propunem un sacou și pantaloni într-o nuanță suculentă de verde, pe care o puteți purta cu adidași albi. Alege un crossbody sau un rucsac elegant pentru outfitul dvs. genţi. Va garantăm că vă veți simți confortabil în această ținuta toată ziua!

Pantofi plați + costum

Mergeți la o petrecere de familie, dar nu știți ce pantofi să purtați? Balerinele foarte confortabile se întorc la modă, și vor fi perfecte pentru ocazii mai puțin oficiale, vor arăta fantastic combinate cu un costum floral. Alegeți încălțăminte roz, care va evidenția perfect stilul dvs.!

balerini eleganti cu fundita roz

Cizme elegante potrivite pentru un costum

Primăvara se apropie, așa că merită să introduceți o anumită culoare în garderoba dvs. Oferim un costum alb și detalii într-o nuanță suculentă de verde. Verdele va fi un câștig fantastic cu alb, deci alegeți tocuri verzi pentru un costum alb pentru femei. Cu siguranță veți fi remarcată pe stradă!

Alege mocasinii pentru fiecare zi!

Căutați un stil pentru serviciu? Alegeți un costum cu un model mai lejer, care se va potrivi perfect cu un loafers cu un lănțișor decorativ. Pentru mocasini, alegeți un sacou gri și pantaloni într-un model fin. Totul va arăta grozav cu bijuterii minimaliste!

Tocuri înalte – un plus clasic pentru costumul de damă

Dacă doriți să creați un set elegant și feminin, atunci asortați costumul cu tocuri roșii. Pantofii în această culoare vor arăta grozav cu un sacou roșu, cu două rânduri și fusta țigaretă în aceeași culoare. Nu vă fie teamă să experimentați cu culori și să creați un look total roșu la modă!

Ce pantofi să alegeți pentru nuntă?

Mergeți la o nuntă și nu știți ce pantofi să asociați cu un costum de damă? Special pentru dvs., am pregătit mai multe propuneri de stil, în care vă veți prezenta fenomenal nu numai la nuntă, ci și în timpul altor sărbători importante. Consultați outfit-urile noastre!”

Uitați-vă la toate acestea pantofi de damă, și în special tocuri!

Stilizația numărul 1:

Un sacou cu două rânduri de nasturi decorativi și pantalonii țigaretă eleganți în bej vor fi perfecți pentru o nuntă. Pentru un astfel de set, alegeți cizme elegante cu fundă și cercei lungi, care atârnă argintii. În această stilizație, veți arăta foarte chic și elegantă. Amintiți-vă că puteți purta, de asemenea, pantaloni și un sacou separat, astfel încât această combinație de îmbrăcăminte va funcționa și pentru alte ocazii!

Stilizația numărul 2:

A doua noastră propunere este o bluză elegantă cu un trandafir decorativ cu un motiv 3D care domnește în acest sezon. Pentru această opțiune, alegeți o fustă creion potrivită într-o nuanță pastelată de albastru, pe care o puteți combina cu tocuri delicate și bijuterii minimaliste. Optați pentru un look elegant!

Stilizația numărul 3:

Costumele de damă sunt minunate pentru sărbători importante de familie și multe altele. Un costum roz deschis este un hit! Pentru o jachetă cu două rânduri și pantaloni cu un picior larg, alegeți sandale foarte confortabile și elegante pe tocuri. Întregul va fi completat de cercei decorativi în formă de flori.

Ce pantofi merg pentru costumul de damă – rezumat

Te întrebi ce pantofi să alegi pentru un costum de damă? Vă spunem! Dacă doriți să creați o ținută maxim de elegantă, alegeți pantofi cu toc, precum stiletto sau sandalele cu toc. Mai degrabă, alegeți zilnic pantofii sport sau mocasinii. Pantofii în culori subțiri, cum ar fi negru sau bej, se vor potrivi foarte bine, și veți putea crea un look elegant pentru sărbători importante. Dacă doriți să vă jucați cu moda, vă oferim pantofi în culori suculente, cum ar fi roz sau verde. Vedeți ce pantofi de damă puteți găsi la MOHITO!