Sfaturi, Wedding Time

Cum să te îmbraci la o nuntă? Descoperă propunerile de top de la MOHITO

w czym do ślubu baner

Ești o viitoare mireasă și nu știi ce să porți la nunta ta? Cauti o rochie de mireasă care să nu îți epuizeze bugetul? În MOHITO vei găsi creații deosebite pentru această zi specială. Rochie de mireasă boho, din dantelă, din tul, sau poate un costum feminin? Albă, bej sau într-o nuanță de roz pudrat? Descoperă cele mai frumoase rochii de mireasă de la MOHITO.

Cum să te îmbraci la o nuntă? – MOHITO

Ce rochie pentru nuntă? Aceasta este întrebarea cu care se confruntă multe Mirese, iar căutarea acelei rochii perfecte adesea implică cheltuieli mari și o lungă perioadă de așteptare. Alege o rochie de mireasă de la MOHITO. O propunere ideală pentru o rochie de nuntă la biserică este o rochie midi cu bretele ornamentate și elemente de tulle. Ușor mulate, elegante și frumos accentuează formele – nu se deosebesc cu nimic de echivalentele lor mai scumpe din salonul de rochii de mireasă.

Planificați o nuntă în stil rustic? Cea mai bună alegere va fi o rochie de mireasă boho cu dantelă romantică. Alegând accesorii de nuntă potrivite, veți crea o creație delicată și totodată elegantă pentru această zi specială.

Ce să porți la o nuntă civilă?

Nunta civilă este o festivitate mai sobră decât cea religioasă, însă asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la o creație frumoasă. În ce să te îmbraci la o nuntă civilă? Desigur, într-o rochie! O rochie până la genunchi, o creație cu decolteu, cu spatele gol, sau poate o rochie maxi?

Care este cea mai bună rochie pentru o nuntă civilă? Totul depinde de caracterul festivității. Dacă apreciezi soluțiile clasice, o rochie midi din dantelă va fi o alegere potrivită. Este elegantă, feminină și se potrivește doamnelor de orice vârstă. Rochia pentru o nuntă civilă nu trebuie să fie albă, așa că poți opta pentru culori pastelate delicate – albastru deschis, nude sau roz pudrat. Planifici o nuntă în aer liber? O rochie ațipitoare în stil boho este o propunere ideală pentru acest tip de festivitate.

Costumul feminin pentru nuntă

Pentru Miresele moderne, o propunere interesantă de creație pentru nuntă este costumul feminin. Setul cu o jachetă albă și pantaloni cigarete este o alegere excelentă. Este o ținută total elegantă, cu o notă de feminitate. Pentru această zi specială, poți alege și un costum feminin cu pantaloni largi într-o nuanță de roz pudrat sau un model ajustat în tonuri de albastru deschis. Pentru a completa ansamblul, alege sandale cu toc sau pantofi clasici cu toc. Merită să alegi pantofi cu toc înalt, care vor adăuga eleganță și vor subția silueta.

Rezumat

Te întrebi în ce să te îmbraci la nuntă? Cauți o creație ideală pentru această zi specială? În MOHITO vei găsi o selecție largă de rochii de mireasă clasice în culoarea albă, dar nu lipsesc nici creațiile în nuanțe pastelate – roz, albastru, sau poate lila? Alegerea îți aparține. Dacă cauți soluții moderne, un costum elegant va fi alegerea perfectă.

Citeste si

Stilizari cu sacou alb MOHITO blog
Salopeta pentru nunta MOHITO blog - Cum să te îmbraci la o nuntă?