Sfaturi, Wedding Time

Cum să te îmbraci pentru petrecerea burlăcițelor? Stilizări speciale pentru viitoarea Mireasă

Cum să te îmbraci pentru petrecerea burlăcițelor? Stilizări speciale pentru viitoarea Mireasă

Petrecerea burlăcițelor – Nu știi cum să te îmbraci pentru seara de burlăcițe? Îți oferim câteva sfaturi! Este ziua ta mare, așa că ar trebui să porți ceva extraordinar pentru a te distinge din mulțime. Totuși, amintește-ți să adaptezi ținuta la locația unde va avea loc petrecerea ta. Sunt ideale rochiile vaporoase în culori deschise, salopetele senzuale și accesoriile fantastice. Descoperă stilizările noastre la modă pentru seara de burlăcițe!

Petrecerea burlăcițelor – Cum să alegi ținuta potrivită?

Se apropie seara ta de burlăciță și nu știi ce să porți? Ca viitoare Mireasă, ar trebui să te distingi nu doar în ziua nunții, ci și în timpul petrecerii burlăcițelor. Este, de asemenea, ziua ta importantă! Totuși, asigură-te că alegi haine și accesorii în care te simți confortabil. De asemenea, adaptează-ți ținuta la planurile pe care le-au propus prietenele tale.

Dacă petrecerea este într-un club, optează pentru o rochie mulate. Pentru o recepție în aer liber, o rochie vaporoasă în stil boho ar fi perfectă. Pentru o întâlnire acasă, poți alege un look mai casual, constând într-o bluză cu volane și pantaloni strâmți.

Stilizarea viitoarei Mirese

Seara de burlăciță este la fel de importantă ca ziua nunții tale, așa că special pentru tine am pregătit propuneri de ținute în care vei arăta strălucitor. Alege culori deschise, temperate, care vor face ca look-ul tău să fie elegant și cu clasă. Optează pentru modele clasice pe care le poți combina cu accesorii originale. Nu uita să alegi stilizări în care te vei simți confortabil și relaxată!

You said yes

Ținută elegantă de seară pentru restaurant

Seara de burlăciță este una dintre cele mai importante zile din viața ta, motiv pentru care cu siguranță dorești să arăți excepțional. Nu uita să alegi o ținută adecvată locului unde va avea loc ziua ta de vis. O seară de burlăcițe într-un restaurant? Optează pentru un stil clasic cu o notă de originalitate, care cu siguranță te va face să te distingi din mulțime.

Optează pentru o cămașă albă elegantă, care îți va adăuga o notă de prospețime. Alege-o pe aceasta alături de pantaloni albi, tip țigară, bine croiți, pentru a crea un total look modern în alb. Completați totul cu niște sandale elegante decorate cu flori și cercei lungi, pendanți. Optează pentru un machiaj discret al ochilor și buze puternice!

Vezi mai multe dintre propunerile noastre elegante în secțiunea bluze & pantaloni.

Ținută pentru petrecere

Se anunță o petrecere nebună în oraș cu ocazia serii tale de burlăcițe? Ca viitoare Mireasă, cu siguranță vrei să te simți specială, de aceea ți-am pregătit stilizările ideale pentru seara de burlăciță. Dacă plănuiești să mergi cu cei apropiați într-un club sau la o petrecere acasă, poți să te dai puțin în vânt cu ținuta.

Pentru petrecere, vă propunem pantaloni eleganți cu picior larg și un top ajustat în stil feminin. La această ținută asortați niște sandale cu toc înalt și o geantă mică, care va avea loc pentru lucrurile esențiale. Accentuează-ți buzele cu un ruj roșu și ești gata de petrecere!

Astfel de topuri feminine le poți combina ușor cu diferite tipuri de jos. Depinde de tine dacă preferi pantaloni eleganți sau o fustă midi!

Rochie cocktail pentru garden party

O seară de burlăcițe în perioada primăvară-vară este cu siguranță visul oricărei viitoare Mirese! Mult soare, flori frumos înflorite, cântecul păsărilor și compania plăcută a celor dragi – ce ai putea dori mai mult? Probabil te întrebi ce să porți pentru această ocazie? Este ziua ta importantă, așadar ar trebui să arăți și să te simți fermecătoare.

Optează pentru culori deschise și accesorii, iar rochiile negre lasă-le pentru altă zi. Propunem astfel o rochie mini de culoare albă, care va fi perfectă pentru această ocazie. Alege să completezi cu sandale cu toc subțire și bijuterii minimaliste.

Ținută ideală pentru domnișoarele de onoare și prietene

Se apropie seara de burlăcițe a celei mai bune prietene? Domnișoarele de onoare și prietenele Miresei ar trebui să opteze pentru ceva mai modest. Amintește-ți că personajul principal aici este Mireasa, așa că o idee bună ar fi tricourile cu inscripții precum „Team Bride” sau „Bride To Be”. La acestea se pot asorta fuste plisate cu croi în formă de A sau fuste mini din denim. De asemenea, puteți alege pantaloni cu picior larg, care sunt în vogă în acest sezon!

O opțiune frumoasă și stilată pentru seara de burlăcițe sunt și costumele de damă în culori deschise, pastelate!

Cum să te îmbraci pentru seara de burlăciță – rezumat

Seara ta de burlăciță se apropie rapid, și nu știi ce ținută să alegi? Nu-ți face griji! Dacă plănuiești să mergi la o petrecere nebună cu prietenele, îți propunem să optezi pentru o rochie mini, în care vei arăta senzațional. Pentru o seară de burlăcițe, o rochie în stil boho sau un salopet cu picioare largi sunt alegeri excelente. Pentru o cină la restaurant, alege o cămașă și pantaloni ajustați. Garantăm că vei arăta impecabil!

Citeste si

Stilizari cu sacou alb MOHITO blog
Salopeta pentru nunta MOHITO blog