#MOHITOwomen, Sfaturi, Tendinte, Winter Looks

Rochii de carnaval 2024. Vedeți propuneri frumoase și elegante

Rochii de carnaval 2024. Vedeți propuneri frumoase și elegante

Cauți rochia perfectă pentru carnaval? La MOHITO am pregătit pentru tine o gamă largă de rochii de carnaval în diferite culori. Îți propunem rochii strălucitoare, care cu siguranță te vor face remarcată. Creațiile clasice negre sau roșii vor fi de asemenea un succes garantat! Vezi propunerile de la #MOHITOwomen și distrează-te de minune!

Rochii de carnaval de la MOHITO

Te pregătești pentru o petrecere de carnaval și nu știi cu ce să te îmbraci? La MOHITO vei găsi rochii perfecte pentru carnaval, care se potrivesc atât pentru un bal elegant, cât și pentru o petrecere cu prietenii acasă. Îți propunem croieli pe corp, creații cu decolteu în formă de V sau în stil plic, opțiuni cu volane și multe altele. Alege culorile care se potrivesc perfect cu atmosfera petrecerii la care participi. În acest sezon, strălucirea este la modă, așa că @justyna.zednikova a ales o rochie argintie strălucitoare, perfectă pentru o petrecere de carnaval. A combinat-o cu accesorii strălucitoare, bijuterii și pantofi cu toc înalt.

O altă opțiune excelentă ar fi rochia în culoare neagră sau roșie. Și aurul este o alegere perfectă! Poți opta pentru o astfel de ținută, care se va potrivi perfect la o petrecere de carnaval, dar și la alte evenimente.

model într-o rochie mini strălucitoare

Alege o rochie de seară pentru carnaval

În perioada carnavalului merită să te distrezi puțin și să alegi strălucirea! Îți propunem rochii cu paiete, sclipici și decorațiuni la modă, în care te vei prezenta foarte elegant. În oferta noastră vei găsi creații mini sau maxi, cu decolteu în V, inimă, rotund, cu volane decorative, fundă, spatele gol sau tiv asimetric. Dacă ești fană a minimalismului, vei găsi și la noi rochii simple perfecte, care sunt potrivite și pentru alte ocazii.

rochie mini cu sclipici
pompe cu funde strălucitoare
model într-o rochie strălucitoare

Dacă nu știi ce rochie de carnaval să alegi, familiarizează-te cu propunerile noastre. Mizează pe o rochie mini neagră strălucitoare cu decolteu în stil portofel, care se potrivește oricărui tip de siluetă. La aceasta ar fi bine să asortezi niște tocuri confortabile și accesorii interesante sub forma unui colier și a unei genți mici. De asemenea, o idee excelentă ar fi o rochie mulate cu decorații din jet și decupaj la decolteu. Asortează-i niște cizme înalte și cercei lungi. Preferezi opțiuni simple? Alege o rochie roșie sau în nuanță de verde sticlă.

Nebunia carnavalului – ținute confortabile pentru petrecerea acasă

Nu știi ce să porți la o petrecere acasă? Optează pentru o mini mulate, în care te vei simți extrem de confortabil și liberă pe parcursul întregii petreceri. Asortează-i niște cercei stilați și o brățară. La o petrecere cu prietenii în confortul casei tale, poți alege de asemenea o rochie din tricot, un salopetă cu picioare lungi sau un costum într-o culoare la modă. Fă ca acest timp să fie special cu cei dragi!

Accesorii de carnaval pentru rochie

Ai ales rochia de carnaval? Acum este timpul să-i asortezi niște accesorii stilate, astfel încât întregul ansamblu să arate strălucitor. La o creație sclipitoare este bine să optezi pentru accesorii minimaliste sub forma bijuteriilor la modă, unei genți elegante și pantofi cu toc. Dacă alegi o rochie simplă, atunci este recomandat să-i asortezi niște cercei lungi strălucitori și o poșete.

Citeste si

stilizari cu paiete MOHITO
tinute pentru petrecere MOHITO