Sfaturi

Un look feminin și elegant? Îndrăgostește-te de French chic!

French chic - vezi!

French chic este despre feminitate, stiluri clasice și eleganță fără efort. Femeile pariziene preferă naturalețea, minimalismul, culorile discrete și machiajul lejer în stilul lor. Nu ești sigură cum să te îmbraci în stil French chic? Vezi ce am pregătit pentru tine. Pariază pe propuneri clasice cu o notă de nonșalanță!

Care sunt caracteristicile French chic?

Moda franceză este despre simplitate și minimalism sub forma unor modele clasice de haine, culori discrete, cum ar fi:

  • negru, alb,
  • albastru închis,
  • și diverse nuanțe de gri,
  • precum și modele de bază, cum ar fi dungi, carouri sau puncte.

Accesoriile în stil sunt la fel de importante, așa că alegeți genți de mână clasice, pantofi și bijuterii subtile. Franțuzoaicele iubesc naturalețea, dar nu uită de machiaj, care este, de asemenea, o parte importantă a stilului francez, așa că, de obicei, își rujează buzele cu ruj roșu și optează pentru un ochi deschis și un ten strălucitor.

Semnul distinctiv al stilului parizian este mocasinul – în prezent în vogă în pantofi cu talpă groasă și cu un element decorativ în față.

Chic-ul parizian, sau feminitate și eleganță

Îți place stilul franțuzesc, dar nu știi ce haine să porți? Din garderoba ta nu trebuie să lipsească piesele clasice, cum ar fi:

Dacă vrei să creezi un look ceva mai casual, asortează-ți ținuta cu mocasini, balerini sau adidași. Pentru ansambluri elegante, optează pentru cizme cu toc. Femeile pariziene optează pentru soluții simple, așa că poți crea ținute pentru o mulțime de ocazii!

Pe podiumurile de modă din sezonul trecut au dominat genți baghetă – trebuie neapărat să ai una în garderoba ta pentru primăvara care vine! Dacă vrei să vezi mai multe inspirații de stil French chic, vezi fila noastră:

Cum să te îmbraci în stilul French chic?

Stilul french chic este extrem de feminin și șic, așa că vei arăta mereu fenomenal. Alege haine și accesorii în culori atenuate și cu modele simple. Pentru serviciu, pune o bluză cu dungi cu mâneci lungi, pantaloni denim și cu un sacou cu două rânduri, de preferință în negru sau bleumarin. Întregul va fi completat de mocasini eleganți sau cizme cu toc. Te pregătești să mergi la o întâlnire? Alege o rochie cu un imprimeu mic și o geantă mică. Nu uita să îți rujezi buzele în roșu! Un look foarte popular și apreciat de femeile pariziene este combinația dintre un pulover cu dungi și o fustă în linie A. Este un look strălucitor pentru mai mult decât purtarea de zi cu zi!

Stilul parizian este, de asemenea, dominat de denim, care poate fi purtat într-o varietate de moduri. O idee genială sunt total look-urile din denim, pe care le poți combina cu mocasini comozi și bijuterii delicate. Preferi denimul în altă ediție? Alege pentru blugi clasici, pe care îi poți asorta cu o cămașă elegantă sau un pulover moale.

Ținute la modă cu un twist franțuzesc

Ești un fan al chic-ului francez, dar nu știi pe ce haine să pariezi în fiecare zi? Vă spunem! Alege culori discrete, modele simple și modele clasice. Poți alege accesorii interesante în culori mai puternice pentru stilul tău. Stilul parizian este extrem de feminin și versatil, așa că va fi perfect pentru muncă, o întâlnire de afaceri, o întâlnire sau pentru a fi purtat în fiecare zi.

Cauți mai multe idei? Protagonistele serialului Emily in Paris pot fi o sursă de inspirație pentru multe femei din întreaga lume care iubesc stilul parizian. Eroinele au optat adesea pentru sacouri, care sunt un element de bază al multor stiluri, blugi mai lejeri sau pantaloni din stofă cu picioare largi, bluze elegante și pantofi cu toc înalt. Ținutele în stil parizian au fost cu siguranță completate de accesorii interesante!

Tinuta in stil parizian: trenci, fusta mini, pulover cu dungi, bereta, geanta mica si mocasini

În fiecare zi oferim:

Acest stil este sigur că va face orice iubitor de stil francez să se îndrăgostească la prima vedere!

ținută în stil parizian: jachetă în două piept, pantaloni largi, cămașă albă, geantă roșie, eșarfă și mocasini

Nu știi cu ce să te îmbraci la serviciu sau la o întâlnire importantă? Optează pentru un look elegant!

Se merită să ai o cămașă albă în garderobă – se potrivește cu foarte multe look-uri și ocazii.

Stilul franceze: rezumat

French chic se caracterizează prin minimalism, simplitate și tăieturi clasice, datorită cărora puteți crea multe stilizări pentru diferite ocazii. Un articol vestimentar care nu poate lipsi din garderoba ta este cu siguranță un sacou, care se va potrivi atât cu blugi, cât și cu fuste. De asemenea, din garderoba ta nu trebuie să lipsească puțin negru, un trench, tricouri de bază , bluze cu modele simple, culori discrete și accesorii subtile. La MOHITO veți găsi o gamă largă de haine și accesorii în stil French chic. Alege propunerile perfecte pentru tine!