Tendinte

TREND ALERT: Geaca cu două fețe de dama hitul primăverii din 2024. Vezi cele mai noi stilizări

Geaca reversibilă

Geaca reversibilă este un hit absolut al acestei primăveri, așa că merită să te echipezi cu un astfel de model. Se potrivește perfect cu ținutele casual, dar poți să o combini cu încredere și cu propuneri puțin mai elegante. La MOHITO vei găsi geci reversibile excelente, în diverse culori și modele. Descoperă ce am pregătit pentru tine!

Geaca reversibilă perfectă pentru primăvară

Cauți geaca perfectă pentru primăvară? Pariază pe o geacă cu două fețe, care este extrem de practică și elegantă. La MOHITO veți găsi o gamă largă de geci cu două fețe, care au un guler jos sau ridicat, cu fermoar și două buzunare laterale. Poți purta o geacă cu două fețe în mai multe feluri. Îți garantăm că vei arăta ca în altă lume în ea!

Geaca reversibila dama, gluga, fara gluga - modele grozave, tendinte de TOP

De asemenea, în magazinul nostru nu ducem lipsă de geci cu glugă și paltoane la modă. Vezi toate gecile și paltoanele!

Geaca reversibilă de damă — descoperă cele mai la modă stilizări

Primăvara se apropie cu pași mari, așadar merită să alegi geaca perfectă pentru acest sezon. Optează pentru o geacă reversibilă, care este un adevărat hit. Se va dovedi a fi genială, printre altele, pentru plimbările de primăvară. Nu știi cum să stilizezi acest tip de geacă? Descoperă propunerile noastre de stilizări și lasă-te inspirat!

Stilizare cu o geacă bomber în rol principal

Geaca reversibilă este un absolut must-have pentru primăvară, așadar merită să te aprovizionezi cu cel puțin un astfel de model. La MOHITO vei găsi îmbrăcăminte exterioară în diverse culori și modele. Alege deci o geacă de culoare bej, cu care vei crea multe look-uri uimitoare. Alege să porți pantaloni negri și un top închis la culoare, astfel încât să creezi o ținută perfectă pentru zi cu zi și nu numai. Propunerea noastră poate fi purtată în două moduri, atât în versiunea cu model cât și în cea simplă!

Stilizare casual cu geacă reversibilă

Preferi opțiunile clasice? Alege o geacă reversibilă în culorile negru și bej, care se potrivește oricărui tip de ten. Poți crea numeroase stilizări cu ea, atât casual, cât și puțin mai elegante. Mizează deci pe o bluză elegantă, pantaloni wide leg și botine la modă, care, combinate cu geaca reversibilă tip bomber, vor crea un look grozav pentru muncă sau o ieșire cu prietenele.

Optează pentru print! Stilizare cu o parkă la modă

Gecile parka aproape că niciodată nu ies din modă. De data aceasta, optează pentru o variantă reversibilă în culorile bej și negru. Partea cu model va adăuga un plus de stil ținutei tale și te va face să te distingi cu siguranță din mulțime. Acest tip de parkă poate fi purtată în multe moduri – se potrivește de minune cu jeans, pantaloni largi sau o rochie. De asemenea, un rucsac stilat se va asorta perfect cu geaca. Dacă însă preferi culorile mai sobre, poți întotdeauna să întorci geaca pe cealaltă parte și să creezi un look neutru, dar la fel de la modă. Alegerea îți aparține!

Geaca matlasată reversibilă – alege hitul acestui sezon!

Geaca doi într-unul este un hit absolut pentru primăvară. În acest sezon, pe lângă rozul puternic, domină și verdele, așa că alege o bomberă într-o nuanță la modă de verde. La outfitul tău adaugă haine neutre sub formă de un top negru, pantaloni flare cu volane și loaferi cu toc. Geaca poate fi purtată în două moduri — în versiunea verde închis cu matlasare sau mai deschisă cu finisaj satinat!

Geaca reversibilă — rezumat

Geaca reversibilă este un hit absolut acestei primăveri. Este esențial să te aprovizionezi cu cel puțin un model de acest tip. La MOHITO vei găsi geci reversibile clasice în culori sobre precum negru și bej, dar nu lipsesc nici modelele cu printuri, opțiunile pastelate și cele vibrante. Geaca matlasată reversibilă este perfectă pentru zilele răcoroase și poți crea cu ea multe outfituri uimitoare. Găsește produsul perfect pentru tine!

Citeste si

geaca de tranzite mohito
stilizari cu mom jeans mohito
pulover oversize mohito